2777
2789

خواهرشوهرم ،شوهرش ی ادم خیانتکار ،پول نمیده ، دراندش خوبه ها اما هزار تومنم بزور میشه ازش گرف  ، میخواد با خودش ببره تو گور

با ی زن متاهل دوست شد  و بعد صیغش کرد 

همه زنه هم خودش ی بچه دارن 

خواهرشوهرمم چون ازدواج دومش بود شرایطش رو نداش طلاق بگیره خودش رف سرکار 

الان میریم خونشون ب شوهرش اصلا محل نمیدیم انگار ن انگار تو اون خونه وجود داره😂  ۱۰۰ نفرم باشیم اصلا بهش محل نمیدیم تاره گه گاهی بهش تیکه میندازیم میخندیم 

خواهرشوهرمم با خانواده شوهرش قطع ارتباط کامل ، نمیزاره از ۱۰ کیلومتری خونشونم رد شن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ رفتاریه . بدتر لج میکنه با زنش که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چیش اشتباهه؟

زن و شوهر مشکل دارن . اینا مهمان اند اونجا نباید هیچی حساب نکن بعدم اقا بیشتر لج میکنه به خانومش

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....