2777
2789
عنوان

چرا انقدر زنعمو ها حسود و احمقن ⁉️

273 بازدید | 11 پست

بچه ها ما یه ملک با ارزش داریم

که تجاریه

هر سال به جز سودی و درامدی که داریم خود ملکه هی گرون تر میشه

و ارزش مالیش خیلی زیاده  

بعد زنعمو رفته همه جا گفته ما اونو فروختیم

بعد رفتیم بهش میگیم فلانی ما اونجا رو هنوز داریم چرا دروغ گفتی

گفت نه شماهم به مردم بگید فروختید تا چشم نخورید

باورم کنم از سوزشش نبوده و فقط نگران ما بوده؟ 

عقب مونده یه باغ میخره تو چشم خلق جهان میکنه حالا نگران اینه ما چشم نخوریم

زنعمو نچسبببب ترین خلقت خداست

برعکس من عمه هام اینطورین،ی زنعمو دارم دقیقا مثل مامانم بهم محبت میکنه و دوستم داره🥲

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از زنعمو های منم نچسب و اعصاب خورد کنه

ینی میبینمش میخام فرار کنم حرفاشو نشنوم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من با هیچکدوم ارتباط ندارم راحت راحت اما تنها

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اسییییی حالا من ،،، نامزدی دختردایی بود

زنعموم و همه فامیل مهمون بودن ، وقتی دامادو دید منو از وسط سالن کشید کنار گفت نگاه شوهرشو برات درس عبرت باشه زود ازدواج نکنیا (شوهردخترداییم قدش ۱۶۰ و سرجمع ۴۰ کیلوعه و خب وضع مالیشم خوب نی) اسی به نظرت میخاس تیکه بپرونه ک من به گوش دختردایی برسونم یا خوب منو میخاد؟🦧💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»