2777
2789
عنوان

علائم چاق شدن چیه

335 بازدید | 63 پست

من تو عمرم چاق نشدم اولین بار ک وزنمو گرفتن ۳۵ بود و الان ۳۸ هست 😂 دارم کالری شماری انجام میدم حس میکنم شکمم پهن شده جلو نیومده ها پهن شده فقط بنظرتون دارم چاق میشم یا اصلا توهمه؟😑😂

۳۸😐🥲

چندسالته؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

باچی داری چاق میشیمنم میخامممم

ببین معجون بوعلی سینا بخور . ولی معجون ب تنهایی چاق نمیکنه باید خودتم بخوری تا میتونی بخورررررررر من امروز واسه اولین بار سوپ رو با نون خوردم 😂 هرچی دم دستته بخور