2777
2789

خانواده جاری که عقد هستن دعوت بودند به همسرم هم گفتن بیاین همسرم اولش گفت نمیریم منم گفتم چه بهتر به کارام میرسم ولی بعدش پشیمون شد گفت میریم رفتیم. 

یه برادرشوهر متاهل دارم خیلی عقده ای هست همیشه به من سر سفره تیکه می‌روند که خوش خوراکی و... درصورتی که زنش کنده کلا هرچی بخوره یا نخوره سهمشو میبره خونشون منم نمی‌برم همونجا میخورم 

انگار سر سفره مسابقه داره همش به زنش میگه بخور تند تر و زود باش و... از زهرا )مثلا اسم من )

ما این ور سفره بودیم اونا اونور خورشت و کباب بود من خوشم اومد از خورشت خودم و همسرم میخوردیم آخر شام به من و همسرم نگاه کرد گفت اره به نفع شما شد همه گوشتا رو خوردید 

امروز به همسرم گفتم دیگه نمیام مهمونی های خونه مادرت مگه من نخورده ام هربار هربار داداشت با من سر سفره به شوخی و جدی اینو میگه چون قبلا شوخی های بد داشت من قبلا به همسرم گفتم دوست ندارم باهام شوخی کنه خودت جوابشو بده چون اگر من جواب بدم دعوا میکنه و میکشونه به بحث سابقه داره با اون‌یکی جاری همینکارو کرد چند سال قهر بودن.

همسرم یهو پرید به من اون با تو نبود تو خودت مشکل داری یا من بود به من نگاه کرد گفتم اولا جمع بست بعد به منم نگاه کرد و عادتشه گفت تو دروغ میگی اجتماعی نیستی و....کلی دعوام کرد واقعا بدم میاد بخاطر بی احترامی های داداشش برم تو جمعشون همسرم هم اصلا حمایتی نمیکنه بنظرتون چکار کنم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

چقد برادرشوهرت گداگشنس بعدشم شمااونجا کم بخوربیا خونتون غذا بخورچکاریه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

جواب داداششو همون جا بده نیا خونه با شوهرت بحث کن همون جا بگو نوش جونمون که میخوریم خونه پدرشوهرمه اینجا نخورم کجا بخورم بعو بگو‌مگه نه باباجون 

جای اینکه چشمم به بشقاب بقیه باشه حواسم به غذای خودمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حرف میزنه نگاش نکن، 

اگر ادامه داد بگو احترامت دست خودت باشه من با تو شوخی ندارم

مهمونی هم میری قبلش تو خونتون غذات رو بخور اونجا فقط یه ذره سالاد بخور بگو میل ندارم میوه و شیرینی هم نخور، چون ظاهرا خانواده ای هستن ک لقمه های همدیگه رو می شمارن

چقد برادرشوهرت گداگشنس بعدشم شمااونجا کم بخوربیا خونتون غذا بخورچکاریه

باورت میشه همون دو کفگیر ک ریخته باشم میخورن

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
وقتی حرف میزنه نگاش نکن، اگر ادامه داد بگو احترامت دست خودت باشه من با تو شوخی ندارممهمونی هم میری ق ...

خیلی اینطوری هست برادرشوهرم خیلی نگرانه من از زنش بیشتر بخورم

جواب داداششو همون جا بده نیا خونه با شوهرت بحث کن همون جا بگو نوش جونمون که میخوریم خونه پدرشوهرمه ا ...

مخیام جواب بدم میترسم به بحث ختم بشه چون خیلی بی فرهنگ و عوایی هست

زیادی برادرشوهر برات مهم شده عزیزم،محل نده  تا از حرص بترکه...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

خیلی اینطوری هست برادرشوهرم خیلی نگرانه من از زنش بیشتر بخورم

اینم بهش بگو که انگار شما خیلی به مسابقه علاقه دارید 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همونم نخور، بذار خودشون انقدر بخورن شاید از گرسنگی مفرط در بیان

باشه دیگه اصلا چیزی نمی‌خورم 

مخیام جواب بدم میترسم به بحث ختم بشه چون خیلی بی فرهنگ و عوایی هست

بحث کرد بگو وا مگه شوخی نکردید منم شوخی کردم دیگه