2777
2789
عنوان

لپ تاپ حدود قیمت صد میلیون مناسب برنامه نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 34 پست
لنوو و ایسر بهتره ولی بازم به مارک و برند ارتباطی نداره شما خود لپتاپ رو ببین چیهتنها برندی که پول ب ...

ایسوس خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ۱۰ تومن از بودجم بیشتره 

مانیتورش خیلییی مهمه برام

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

ایسوس خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ۱۰ تومن از بودجم بیشتره مانیتورش خیلییی مهمه برام

ایسوس چیشو دوس داری؟ من تجربه ی خوبی از ایسوز ندارم

مانیتور هم برای برنامه نویسی بهتره ips باشه که تو بقیه مارک ها هم اکثرا الان ips موجوده اتفاقا کیفیت صفحه ی ایسوزها جالب نیست

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عکسهمیخواستم بپرسم طبق این ترتیب پیش برم توی برنامه نویسی خوبه؟ میخوام همش توی یه حیطه باشه

خب هرچی هست بنویس یا عکسو میتونی اینجا هم بزاری

تلگرام نمیدم شرمنده

لپتاپ من قیمت نوش پارسال 40 تومن بود الان حدودا 50 تومن شده من از پارسال تا به امروز باهاش برنامه نو ...

ببخشید کدوم حوزه برنامه نویسی کار میکنید ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خب هرچی هست بنویس یا عکسو میتونی اینجا هم بزاریتلگرام نمیدم شرمنده

اول icdl همه در سطح معمولی

دوم Html css java script 

سوم پایتون

چهارم جنگو 

بعد سئو 

بعد فلاتر 

بعد asp net 

اخر همه هم php دیگه لاراول و طراحی سایت و همه زیر شاخه هاش 

لپتاپ من قیمت نوش پارسال 40 تومن بود الان حدودا 50 تومن شده من از پارسال تا به امروز باهاش برنامه نو ...

میگم چیجوری کار میگیری با برنامه نویسی

اول icdl همه در سطح معمولیدوم Html css java script سوم پایتونچهارم جنگو بعد سئو بعد فلاتر بعد asp ne ...

فکر کنم جای php اشتباه باید چون در حوزه پایتونخ بزارم بعد سئو اره؟ ولی اخه میگن زیاد جدید نیست و..

منم با شما موافقم

جسارتاومیتونید راهنمایی م کنید

شما از چه طریق برنامه نویسی یاد گرفتید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم با شما موافقمجسارتاومیتونید راهنمایی م کنیدشما از چه طریق برنامه نویسی یاد گرفتید

بله حتما - من برای یادگیری هر قسمتی از برنامه نویسی کلی جستجو و تحقیقات کردم ولی درآخر با ویدیوهای آموزشی یا خوندن مقالات آموزشی تونستم اون بخش رو یاد بگیرم همه ی قسمت های برنامه نویسی رو نمیشه دقیقا از یه طریق یاد گرفت باید جستجو کنید تحقیق کنید ولی دوره ای که برای شروع استفاده کردم و تونستم با اون برنامه نویس بشم دوره ی 12 قدم استاد نیک زاد بود که از صفر و مبانی شروع میشد و مفاهیم اولیه برنامه نویسی رو با زبان سی پلاس پلاس آموزش میداد این خیلی موثر بود تا مسائل بعدی رو بهتر درک کنم ویاد بگیرم

اول icdl همه در سطح معمولیدوم Html css java script سوم پایتونچهارم جنگو بعد سئو بعد فلاتر بعد asp ne ...

این مسیر کاملا اشتباهه و با این مسیر شما بیشتر یه آدم سردرگم میشید که فقط وقتتون هدر رفته و با تلمباری از اطلاعات سطحی هستید که نه کاری براتون گیر میاد نه پروژه ای میتونید انجام بدید ! 

خب اشکالش رو میگم خاستید رفع بکنید 

اول ICDL بد نیست ولی 80 درصد این icdl ربطی به برنامه نویسی نداره و وقت تلف کنی مثلا exel یا word به چه درد یه برنامه نویس میخوره یا کار با ویندوز ! وقتی خیلی از برنامه نویسا اصلا ویندوزی نیستن و لینوکس مصرف میکنن

دوم یادگیری html css javascript اصلا برای شروع درک برنامه نویسی توصیه نمیشه اینا مقدمات فرانت اند وب هست نه یادگیری برنامه نویسی برای کسی که دانش برنامه نویسی نداره 

سوم پایتون عالیه ولی وقتی بعدش asp و php هست یعنی شما مسیرت کاملا اشتباهه توی بک اند وب فقط یکی از اینا رو میتونی متخصص بشی نه این سه تا رو باهم ! کسی که پایتون و جنگو کار میکنه دیگه php کار نمیکنه کسی که php کار میکنه دیگه asp و پایتون کار نمیکنه 

سئو هم ارتباطی با همه ی اینا نداره سئو یه تخصص دیگست توی حوزه ی دیجیتال مارکتینگه نه برنامه نویسی