2789
عنوان

چرامن

169 بازدید | 22 پست

چرامن ازنظرخودم دخترجذابی نیستم؟ 

موهام بلونده وسفیدپوستم

ولی تواینه اصلادوست ندارم خودموببینم

بحث اعتمادبه نفس نیس

شماهام همینطورین؟  

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

تو ایینه ولی میبینم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

شنیدم دخترا تو سن بلوغ احساس میکنن از اطرافیان زشت ترن

چند سالته

من تو سن ۱۳ ۱۴ بدجور این حسو داشتم

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ایینه ولی میبینم

چرا من رفتم لباس فروشی یاخدا انگار دیوتوتواینه دیدم 

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم
شنیدم دخترا تو سن بلوغ احساس میکنن از اطرافیان زشت ترنچند سالتهمن تو سن ۱۳ ۱۴ بدجور این حسو داشتم

28سالمه

آیینه دسشویی برو ببین لامصب خیلی خوشگل نشون میده خخخ

اینه خونه خودمون قشنگه ولی بیرون ترسناکه