2777
2789
عنوان

بچها من ناشکری میکنم بنظرشما

100 بازدید | 12 پست

شوهرم ماموریت کشور چین هستش چندین ماهه خستم از تنهایی بار مسعولیت ب دوش خودم گشیدن خیلی خستم ب مامانم میگم میگه ب چیزایی ک داری ناشکری نکن خوشبین باش بخدا نمیکشم میگه مگه شوهرت زبونم لال مرده میاد بچه داری زندگی داری و این حرفا ولی وقتی این روزای تعطیل بخصوص میبینم چقد همه خانوادگی باهم بیرونن چقد من حسرت میخورم دلم میخاد منم عین بقیه خانما تو ماشین بشینم شوهرم کارامو بکنه بره خرید یا بریم تفریح بچهارو نگهداره اومدنش یکی دوماهه حداکثر طولمیکشه اما همونقدرشم خشتم

حق داری گلم 

همه ما نیاز داریم یه مرد کنارمون باشه

هرروز باهاش ویدئوکال بگیر رفع دلتنگی بشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری گلم همه ما نیاز داریم یه مرد کنارمون باشههرروز باهاش ویدئوکال بگیر رفع دلتنگی بشه

میگیرم خودم البته ولی دیگ دخترمم از تصویری بدش،میاد دلش میخاد بیاد پیشش

من بچمم مریض باشه باید بگیرم بغلم رانندگی کنم ببرم بیارم خرید همه چی با منه بچمو خودم تنهایی میبرم ب ...

دفیقا این رانندگی مرد بدعادت میشه چارسم خودش رانندگی بلده اما همشخ ودشو زده ب نابلدی شوهرش همش گاراشونو میکنه

بهت حق میدم .ولی دیگه چکار میشه کرد .باید صبور باشی .همیشه همینطوره کارش؟

اره اونجایی دلم میگیره ک کنار این تنهاییام خسیسم هس قدر نمیدونه میگم ی تیکا طلا خارجکی برام بیار میگه م