2777
2789
عنوان

حرفای مادرشوهر

142 بازدید | 17 پست

خب قائدتا هرکی تو خونش حرفایی میزنه که دوست نداره عروس و یا دامادش بفهمه

ی حرفی شده تو خونه مادرشوهرم اونا به من نگفتن

شوهرم بهم گفت

بنظرتوت برم یجوری به مادرشوهرم بفهمونمم منم میدونم

مثلا فکرنکنه شوهرم با من مخفی کاری داره و بهم نمیگه؟؟

اخه اونا یچی میفهمن یجوری به من میرسونننن

چیکارکنم شما میگید

ی سری هم عمدا گفتم من و شوهرم هرچی بشه بهم میگیم حتی‌اگه طرف بهمون بگه نگید جایی باز ما به‌هم میگیم و به روی خودمونم نمیاریم جلو بقیه😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من همیشه میفهمم چه خبر بوده خونشون 😂😂😂مادر شوهرم از من بیزااااره چون همه چیشو میدونم حتی چی ...

تو از کجا میفهمی😂😂😂

من فکرمیکردم فقط اینا ان همه چیو مخفی میکنن از من

مثلا نمیخوان من از مشکلاتشون بدونم که ی روزی سرکوفت بزنم بهشون😂😂

به نظرم ناپخته ای ..این کارا چیه ...منم خیلی چیزارو میدونم قائم میکنن .ولی هیچ وقت به روشون نمیزنم .به من چه گیریم گفتم چی میخواد بشه ..واقعا..حتی من میدونم برادرشوهرچیکارکرده ولی نه به شوهرم نه خانواده اش چیزی نگفتم .سالهاست ازون ماجرا گذشته..الان برادرشوهر بگم کل دنیارو بهم بده نه نمیگه انقدری که بهم احترام میذاره به داداشش  نه ..این کارا یعنی چی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
تو از کجا میفهمی😂😂😂من فکرمیکردم فقط اینا ان همه چیو مخفی میکنن از منمثلا نمیخوان من از مشکلاتشون ...

من حس ششمم خیلی قویه 

خداشاهده انگار ک منو این حس لعنتی با لگد میزنه میگه پاشو زن برو ببین چه خبره 

مچ برادرشوهر متاهلم رو به اندازه موهای سرم گرفتم 

مچ مادرشوهرمو موقع فروختن وسایلای پدر شوهرم گرفتم 

یک میلیارد نقد پول پنهان مادرشوهرم رو به علاوه کلی بورس و اوراق و سپرده بانکی رو فهمیدم 

مادر شوهرم از پدر شوهرم پول میدزدید رو فهمیدم 

سندهای پدر شوهرم رو مادر شوهرم برداشته بود رو فهمیدم 

دعوای خانواده جاریم با خانواده شوهرم رو فهمیدم 

تا صبح میتونم از فهمیدن هام بهت بگم 

حالا مادر شوهرم از من بیزاره چون خیلی چیزا میدونم ک اون هراس داره لو بدم

من حس ششمم خیلی قویه خداشاهده انگار ک منو این حس لعنتی با لگد میزنه میگه پاشو زن برو ببین چه خبره مچ ...

چ‌مادر شوهری داری 

عین‌مادرشوهرمه چ کارای بدی ک‌نمیکنه ولی کسی متوجهه نمیشه

خیلی بده کنجکاوی توی زندگی دیگران و بی احترامی به حریم خصوصی دیگران

گلم من ک نرفتم فالگوش وایسم 

مثلا من میخواستم خونه مادر شوهرم برم حمام دیدم ععععه یک خانم از حمام بیرون آمد من از حجا بدونم کی اونجاس 

یا یکبار رفتم دیدم صندل غریبه اونجاس فهمیدم چ خبره 

یا توی خیابون برادرشوهرمو با زن همسایه دیدم من مقصرم 

یا وقتی از پنجره بیرون رو نگاه میکردم دیدم مادرشوهر جان وانت آورده داله وسایل رو بار میزنه چطور نبینم 

یا مادرشوهر میگه ببین کی پیام داده ب گوشیم میفهمم ک سهام خریده و پیام سود سهام براش آمده 

یا چیزی گم کرده بوده خودش بهم زنگ زده ک بیا دنبالش بگردیم حین گشتن با پولای پس اندازش برخوردم من مقصرم من سرک کشیدم 

واقعا بنظرت من کجاش مقصر بودم؟؟؟