2777
2789
عنوان

مشاوره رابطه

101 بازدید | 17 پست

ما ۶ ماهه باهمیم، خوب بودیم باهم تا سر یچیز الکی، من ازش ناراحت شدم و یه هفته باهاش سرد رفتار کردم و اونم منو نادیده گرفت اما دیر به دیر پیام میداد، تا بعد از یه هفته زنگ زد و دعوامون شد و من گفتم که از عمد باهات سرد رفتار کردم و اونم از این حرف من ناراحت شد و گفت تو اهمیت نمیدی و من واست ارزش ندارم و ...

بعد از اون دعوا یسری مشکل شخصی واسه خودش پیش اومد، تا الان که حدودا دو هفته مبگذره اون سرد شده و خیلی دیر به دیر از هم خبر میگیریم و کاملا نسبت به هم سردیم، بیرون هم نمیریم. بنظرتون من باید چطوری رفتار کنم؟ می‌خواد کات کنه ایا؟

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

از هرچی جنس نر متنفرم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن باهاش حرف بزنی

بگو چون مشکل داری حالت بده و فاصله گرفتی 

یا دیگه این رابطه و نمیخوای 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

سعی کن باهاش حرف بزنیبگو چون مشکل داری حالت بده و فاصله گرفتی یا دیگه این رابطه و نمیخوای

اینجوری نمیتونم بگم غرورم اجازه نمیده😭

اگه خودت رو مقصر میدونی ازش معذرت خواهی کن و بگو بیا باز مثل قبل بشیم اگر هم اون مقصره که دیگه بستگی ...

بنظرم دیگه مقصری در کار نیست چون اون بحث یچیزی بود تموم شد و رفت حتی من بعدش براش توضیح دادم که قصدی نداشتم اونم گفت که اوکیه ولی خب سردی همچنان ادامه داره و نمیدونم چرا

منم از هرچی جنس ماده متنفرم👍

بدرک مهم نیس اولا

دوما متنفری میتونی نیای اینجا 

ما برات فرش قرمز پهن نکردیم که تشریف بیاری سایت زنونه پرنسس!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بدرک مهم نیس اولادوما متنفری میتونی نیای اینجا ما برات فرش قرمز پهن نکردیم که تشریف بیاری سایت زنونه ...

انگار حرف تو مهم بود برام🤣🤣

بپا از اعتماد به سقفت کم نشه🤣یجوری میگی میخواستی نیای اینجا انگار من برای دختر بازی اومدم اینجا😂اصلا در حدی نیستی که بخوام حتی به این فکر کنم که بهت درخواست بدم🤣🤣🤣زارت

چشماتو باز اینجا ی مکان عمومی هس👍

آره دیگه اینجوری بیشتر لج میکنهالبته بستگی به اخلاقش داره

میترسم اویزون نشون داده بشم🤦‍♀️ اخه سر هیچی سرد شده واقعا