2777
2789

من تقریبا ۱۵ ساله پدرم فوت کرده و دلم آروم نمیگیره

مدام دوست دارم بهشت زهرا سرمزارش باشم و تا جایی که بتونم میرم ولی تعجب میکنم مزارهای دبگه خلوته

شایدم من غیرعادی ام🥹

من نمیرم عکسشونم قاب نکردم...فقط هر روز برای کبوترها گندم میریزم و فاتحه میگم براشون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جامعه فرق کرده دگ مردمی ک نسبت به زنده ها عواطف ندارن برن سر خاک اموات؟ الان شب های برات هم خلوته

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

پدربزرگ من سال ۷۵ فوت شده پدرم همش سر مزارش میره. خیلی دوستش داشت . اما عموهام اصلا نمیدنن مزارش کجاس ۲۹ ساله نرفتن. بستگی ب خود آدم داره

خدا بیامرزه پدرتو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزدلم خدا پدرتونو بیامرزه

درکت میکنم اونا که نمیان یا بی عاطفن یا واقعا مشغلشون خیلیییی زیاده .وگرنه مگه میشه آدم فراموش کنه پدرومادرشو؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

خدا بیامرزتش نه عزیزم تو کاملا عادی هستی ... همه اون آدم هایی که تو قبر خوابیدن چشم انتظار هستن ....مادر و پدرم هر هفته پنجشنبه ها سر مزار میرن... یکبار ما سفر رفتیم و یک پنجشنبه مادرم نتونست سر مزار بره تعریف میکرد ... مادرم می‌گفت خواب دیده تو خونه پدریش مهمونی هست و اونجا بابا بزرگم رو میبینه و پدر بزرگم بهش میگه چرا نیومدی پیشم و خبرمو نگرفتی ؟ مادرمم تو خواب میگه من که اینجام پیش شما هستم الان .... 

پدربزرگم لبخند میزنه و چیزی نمیگه ... از اون موقع مادرم هرچقدر خسته باشه بازم پنجشنبه بعد از ظهر سر خاک میره... وقتی ۹ سالم بود بابا بزرگم فوت کرد 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خدا رحمت کنه همه رفتگانو 

من سال اول که پدرم فوت شد هر هفته میرفتم  و ماهی ی بار خیرات میبردم

بعدا خیلی کم شد میگن خاک سرده

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

خدا رحمت کنه پدربزرگ و مادربزرگ تون

بذار یک خاطره از مادربزرگ طرف پدریم بگم ...خانم خیلی زرنگی بود ...وقتی ۱۵ سالم بود  زمستان فوت شد ...

یک شب تو خواب پسر بزرگش که کارمند هم هست میاد... یکم خسیسه.... با پسرش دعوا می‌کنه و میگه چرا برای من خیرات نمبفرستی ؟ .. باید برنج خیرات کنی 😂💔خیلی مادربزرگم برنج دوست داشت ... 

عموم هم تو شهری که زندگی میکرد هم زادگاهش غذا پخش کرد ... خدابیامرز همیشه حواسش به همه چیز بود 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد