2777
2789

مثلا اگه به یکی پول بدهکار باشین ، یا مثلاً عاشق شده باشین ، یا یجا یه گندی بالا آورده باشین یا به هر علتی افسرده باشین..

میگین بهشون ؟؟ بعد کمکتون میکنن یا فقط زمینه ساز مشکلات بیشتر میشن ؟ 

من خودم به شخصه اگه یک مشکل داشته باشم و با خانواده مطرحش کنم ، از اون لحظه به بعد دیگه یک مشکل ندارم ، دوتا مشکل دارم !

شما چطور 

نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به برادر بزرگم میگم مادر پدرم نمیگم اصولا چون اصلا بگم بدتر استرس میدن به ادم

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

نه زمان مجردی حرفی بهشون میزدم نه الان که متاهلم ترجیح میدم تا بتونم خودم مشکلو حل کنم تا اینکه بخان حرفی بزنن و بیشتر برن رو اعصابم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بجز مسائل جنسی و عاطفی همه چی و میگم.

من واریکوسل گرفته بودم نگفتم آخر سر با رفیقم رفتم دکتر 😂😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بستگی داره چقدر مشکلم حاد باشه
عاشق شدن و اینا رو نه نمیگم
بدهکاری هم یه بار مشابهش پیش اومدم، نگفتم و خودم کار کردم پول رو برگردوندم
افسرده هم نه نمیگم چون جنبه اش رو ندارن
پس
نه متاسفانه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه راستش من آدمیم که از برنامه ها و کارام و بدبختی هام به کسی چیزی نمیگم به پدرم گاهی راجب برنامه ها ...

من نصفشونو فقط با رفیقام درمیون میذارم 

خانواده هیچی .  نمی‌خوام بیخود نگران شن و مشکل ساز شن