2777
2789

روابط عمومی بالا و روحیه کار تیمی...

پس ما درونگراها چیکار کنیم ؟؟

خانوما این روابط عمومی ک میگن ینی باید جواب اربتب رجوع رو با خوبی و اخترام بدیم بداخلاق نباشیم حالا شماها هر جا ک میرین درست جوابتونو میدن اخه؟خودم هر جل ک میرم با اخم و تخم و بی حوصلگی جواب میدن

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عزیز دلم توجه نکن اون میگه تو توجه نکن خیلی معمولی

اخه همشونم‌نوشتن‌سابقه کار میخایم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم منشی مرکز آموزشگاهی بود گفت با دروغ و راست باید هر طور شده ملت رو جذب کنی خواهرم اهل زبان بازی نیست مهربون با صداقت رفت منشی مطب شددکتر بیمه قبول نمیکرد گفت باید درصد بیماران رو بالا ببری .روابط عمومی بالا یعنی دروع گفتن فریبکاری زبان ریختن 

اخه همشونم‌نوشتن‌سابقه کار میخایم

باهاشون صحبت کن تلفنی بگو اخه همه نوشتید سابقه کار خب باید از هی جایی شروع شه من برا یکی تماس گرفتم گفتم خب طفلک وانشجو بوده سنی نداره که بخواد سابقه کار داشته باشه گفت عیبی نداره بیاد 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بقیه مهارتها در اولویت هستنبستگی به نوع و ماهیت شغلتون دارهمثلا کار فروش، روابط عمومی بالا رو میطلبه

منشی دکتر و وکیل رو زده  سابقه میخاد