2777
2789
عنوان

شوهرم اکانت قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 72 پست
عزیزم اون پسره حسین به شما هم گیر داده بود درسته؟یادمه تو یکی از تاپیکاش گفته بودین شغل شوهر من خاصه ...

بخاطر حسین من تاامروز یه هفته تعلیق بودم..هفته پیش تاپیک زدم بی شعور اومد منم شستمش...اخرشب اومدگفت ازت خوشم میاد🤣

بخاطر حسین من تاامروز یه هفته تعلیق بودم..هفته پیش تاپیک زدم بی شعور اومد منم شستمش...اخرشب اومدگفت ...

به منم صد دفعه درخواست داده😂😂😂

با اکانت قبلیش تو خصوصی شستمش پهنش کردم

چندتا هم فحش داد دیگه تعلیق شد😂😂

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون پسره حسین به شما هم گیر داده بود درسته؟یادمه تو یکی از تاپیکاش گفته بودین شغل شوهر من خاصه ...

😂😂😂😂

قربونت برم ماه من 

آره کثافت سمج اومده بود دخترا رو ضایع کنه ولی مث سگ ولگرد دنبال همه بود منم تا تونستم خار و خیفیش کردم تازه گفته بود درخواستمو بپذیر مرتیکه الدنگ

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

😂😂😂😂قربونت برم ماه من آره کثافت سمج اومده بود دخترا رو ضایع کنه ولی مث سگ ولگرد دنبال همه بود من ...

خدانکه عشقم🫠❤️

والا دقیقا من شات پیاماشو دارم گفتم اگه یه بار دیگه بیاد مزاحمت ایجاد کنه و انقدر به خانمای اینجا توهین کنه پیاماشو میذارم رسواش میکنم😂😂

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

سلام عزیزم بهتون تبریک میگم و خوشحالم از خوشبختیتون ..الهی خوشبختیتون روزافزون باشه گلم......ولی اینکه فکر می‌کنید عشق فقط توازدواجایی هست ک قبلش دوستی بوده یاشناخت کامل بادوستی بدست میاد اشتباهه قشنگم..شاید مواردی مث همسرشما درست دربیاد ولی خیلی از مردا تودوران دوستی واقعا روی خوبشون رو نشون میدن حتی ده سال دوستی..مرد رو زیر سقف میشه شناخت‌‌‌...من نزدیک ۹ساله زندگیمه ازدواجمم سنتیه همسرم عالیه خیلی دوستم داره هرروزم عشق و وابستگیمون زیادتر میشه.....الهی همیشه خوشحال باشی گلم برات خوشحال شدم ..

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤