2777
2789
عنوان

فر بخرم یا فرش یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست
مبارک باشه

مرسی قشنگم

با توجه به بودجه ت برو فروشگاها خوب راهنماییت میکنن

این مدلی که من خریدم برا انواع کیک و پیتزا و اینا بسیار مناسبه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نظرمنم هنینه ینی اولویتم خونه هس . خونه قشنگ بهم حس خوب میده

طلا الان داره خطرناک میشه همه دارن طلا میخرن از این بازارهای اینطوری فاصله بگیر بذار اصلاح کنه توی اصلاحش بگیر اگر خواستی البته اگر حالت خوب میشه فر و فرش 

از سال ۹۷ میگن حبابهبابا شد بالن وقیمت نیومد پایین

چی بگم والا

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

پارسال برج ۹ یا ده بود خریدم ۳۵۰۰ !! یکسال نمیشه شد این ! هیچی معلوم نمیکنه

اینم درسته 

هرچی که به نظرت درسته رو بخر

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

نه دوس ندارم . عادتمه . یا چیزی نمیگیرم یا خوبشو میگیرم ☺️ فر هم یه مدل هس پخت ماهی هم داره چیز جالب ...

من گازم فر داشت ولی استفاده نکردم 

مستاجرم هستم همه خونه ها گاز دارن دیگه 

ولی توستر هر روز استفاده میکنم هررر روز

دقیقا منمهیچی به اندازه وسایل خونه و تغیرات برا ما خانمها لذت بخش نیستمن با یه تکه وسیله یا ظرف، قش ...

دقیقا مث منی . ولی همه اینجوری نیستن . پارسال تموم پولمو صرف بازسازی و نو سازی خونه کردم 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اگر تو رو از صراط مستقیم خارج کردم امیدوارم خدا منو ببخشه😄😄

نه بابا عزیزم ممنون ک از دودلی نجاتم دادی 😁. عاشق خونه قشنگم . ینی عشق میکنم خونم قشنگ باشه 🥰

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
دقیقا مث منی . ولی همه اینجوری نیستن . پارسال تموم پولمو صرف بازسازی و نو سازی خونه کردم

بهترین کارو کردی💖

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀