2777
2789
عنوان

عروسی کم شده

112 بازدید | 15 پست

یا اطراف من کمه 

دو سه تا از دختر پسرای فامیلای دور که ازدواج کردن عروسی نگرفتن 

خونه ما دور یکی از میدونای اصلی شهره ، هرسال این موقع یا زودتر حداقل یه ماشین عروس شبا رد میشد با بوق بوق 

ولی الان یکی دوسالیه به شدتتتتت کم شده 

تو سطح شهر هم که میرم دیگه نیست

کم شده بنطرتون ؟؟ 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

نه‌زیادم‌شده

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو همین پاییز ۴ تا عروسی دعوتیم 

فک کن دوتاش با هم اختلال داره مجبوریم یکیشو بریم یکیشو مریم😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ما تو همین پاییز ۴ تا عروسی دعوتیم فک کن دوتاش با هم اختلال داره مجبوریم یکیشو بریم یکیشو مریم😂

عه چه جالب 

خدا به دردتون برسه 

خرج لباس و کادو و....

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

آره اقوام شوهرم ی جشن عقد ساده و خودمونی گرفتن بعد دو ماه گفتن دیگه عروسی نمی‌گیریم. رفتن خونه شون

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عه چه جالب خدا به دردتون برسه خرج لباس و کادو و....

وای دقیقا 

لباس که من گفتم یه کت شلوار می‌پوشم برا همش ندارم واقعا 

کادو هم بنده خدا بابام یکی از عروسیا عروسی دختر خواهرشه واقعا سخته

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

وای دقیقا لباس که من گفتم یه کت شلوار می‌پوشم برا همش ندارم واقعا کادو هم بنده خدا بابام یکی از عروس ...

ما یه زمانی هرجا میرفتیم یه کرم یا دو گرم طلا می‌بردیم 

الان دیگه نمیشه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘