2777
2789
عنوان

خانومای قرتی بیان که واجبه

200 بازدید | 21 پست

بچه ها من امروز خرید بودم چندتا محصول گرفتم که درموردشون سوال دارم 

یک/ ماسک صورت گچی نعنا گرفتم زدم رو پوستم الان که داره خشک میشه یه حالت سوزش سردی ملایمی داره عادیه یعنی 

دو / مام زیر بغل ایروکس گرفتم هنوز استفاده نکردم میگن که ضد تعریق قویه اگه داشتین لطفا بگین راسته 

سه/ اسپری داو رایحه سیبشو گرفتم میشه رو لباسم استفاده کرد یا فقط به بدنم بزنم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو لباس میشه زد ولی بازم هیچ فایده ای ندارهاسپری رو چند سانت از زیربغلت مثلا فاصله میده بعد دوبار می ...

واییییی یعنی میگی بوش نمیمونههههه

درمورد سوال دومت اطلاعات ندارم ولی یه نکته اونم اینکه مام ضد تعریق کلا استفاده نکن چون تعریق برای بدن لازمه و اون مام جلوگیری میکنه از این عمل لازم برا بدن در نتیجه ضرر داره برا بدن حالا خود دانی

درمورد سوال دومت اطلاعات ندارم ولی یه نکته اونم اینکه مام ضد تعریق کلا استفاده نکن چون تعریق برای بد ...

دیر گفتی عزیزم دیگه پول دادم بابتش

اره برای بدن فایده نداره ولی من هم میزنم چون بوش میمونه ولی ربطی به تعرق نداره

من عزقم بدبو نیست بخاطر بوش که خوبه گرفتم هنوز جوگیر شدذم اومدم خونه خیارشم سفارش دادم 

من عزقم بدبو نیست بخاطر بوش که خوبه گرفتم هنوز جوگیر شدذم اومدم خونه خیارشم سفارش دادم

کلا عرق بو نداره بخاطر موهای زائد هست که بو میده.ولی خوشبخو که میشه ادم حس بد نمیگیرع:)

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

کلا عرق بو نداره بخاطر موهای زائد هست که بو میده.ولی خوشبخو که میشه ادم حس بد نمیگیرع:)

مممممممچکرم از توضیحاتت قرتی خانم