2777
2789

من میخوام پروتئین کنم صافی شلاقی نمیخوام 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام پروتئین کنم صافی شلاقی نمیخوام

من فره خیلی پیرم کرده با اکراه میرم حموم بس ک بعدش دردسره

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
تقریبا دی ماه کراتین کرده بودم از من ۲ تومن گرفتن نه عزیزم اتفاقا قبلا ریزش داشتم بعد کراتین ندارم د ...

من موهام تا روی شونه اس گفته ۱۸۰۰ ب نظرتون قیمتش پایین نیس می ترسم موادش بد باشه

دوستم دوبار کراتین انجام داد در دو جای مختلف هر دوبار هم ریزش شدید گرف و دیگ گف عمرا انجام نمیدم

عع احتمالا واسه یه سریا بده 🥲🥲

من موهام تا زیر باسنمه اگه پولشو داشتم حتما پروتئین میکردم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

من چون ریزش داشتم رفتم پروتئینه کردم نصف موهام ریخت 

موادش خیلی خوب بود ولی ریزشم صدبرابر شدید تر از  قبل شد

رفتم پیش دکتر متخصص گفت اصلا سراغ کراتین و پروتئینه و این چرت و پرتا نرو 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

من موهام تا روی شونه اس گفته ۱۸۰۰ ب نظرتون قیمتش پایین نیس می ترسم موادش بد باشه

تقریبا سال ۱۴۰۰ بود من رفتم یه جای قیمت پایین ۷۰۰ دادم فقط شامپو زد موادشو نزد یعنی میرفتم حموم میومدم سشوار میکشیدم شبیه دیوونه ها میشدم 

باز پرس و جو کن یه جای مطمئن برو 

من موهام تا زیر باسنمه اگه پولشو داشتم حتما پروتئین میکردم

وااای خوش به حالت من ریزش داشتم موهام نزدیک باسنم بود رفتم دکتر گفت موهات انقد بلنده میریزه دیگه برو کوتاهش کن خوب میشه رفتم کوتاه کردم هیچ تاثیری نداشت فقط موهام حیف شد🥲

من چون ریزش داشتم رفتم پروتئینه کردم نصف موهام ریخت موادش خیلی خوب بود ولی ریزشم صدبرابر شدید تر از ...

وای چ ید 😭 متخصص می تونه کاری واسه وز بودن مو بکنه یا نه؟

تقریبا سال ۱۴۰۰ بود من رفتم یه جای قیمت پایین ۷۰۰ دادم فقط شامپو زد موادشو نزد یعنی میرفتم حموم میوم ...

خواهرشوهرم به ماهه رفته اینجا راضیه ولی من میدونم ک اینا ریشه موهاشون از من با دوام تره کلا پره موهاشون موهای من خیلی ناز دارن