2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

88 بازدید | 10 پست

تولد من شد حتی ی تبریک خشک و خالی توی گوشی برام نفرستادن هییچ کاری برام نکرد اما برای خواهرم و داداشم جشن گرفت کادو خرید تا به من میرسه میگه پول ندارم الآنم بهش گفتم تو ی کیک خالی برای من تو خونه درست نکردی میگه خوب کردم لیاقت نداری چه فایده ای برای من داری و... حالم واقعا بده

به هدفم میرسم 💞💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم واقعا حس خیلی بدیه🙄🤥اگه متاهلی اصلا توهم بی محلشون کن

متأهل که نیستم خداروشکر اما کاش سال دیگه ی شهر دیگه قبول بشم برم خوابگاه از شر همه شون خلاص بشم 

به هدفم میرسم 💞💯

به نظرم مادربهترین هدیه خداست چه خوب چه بد به دل نگیر همین که هستش کافیهاینو ازمنی بشنو که محبت مادر ...

مادر نداشتن بهتر از مادر بد داشتنه چون حداقل زخمت نمیزنه 

به هدفم میرسم 💞💯

متأهل که نیستم خداروشکر اما کاش سال دیگه ی شهر دیگه قبول بشم برم خوابگاه از شر همه شون خلاص بشم

همین،حداقل به خاطر زخم زبونایی که بهت میزنن تلاش کن

خود این سختی ها و متلک شنیدن‌ها انگیزه خوبیه برای تلاش کردن و رفتن و ساختن آیندت🥰😉