2777
2789
عنوان

مشتری گفت چون ناهار از بیرون سفارش دادی پولداری 😐🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نی نی سایتیا از مشریت بدتر قورتت دادن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خب وقتی اول با ی کاربری میاین ماه ها ملتو سرکار میزارین معلومه ک حکم چوپان دروغگو رو پیدا میکنین من بعد هر حرفی حتی راستم بگی میگن دروغ!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
همه سایت هم میدونن فروغی هستی و چندتا کاربری فیک دلشتی

چی بهشون میرسه از دروغ

مردمو از زندگی نامید میکنن با دروغاشون

ادم باورش میشه میگا پقدر بدبختم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.