2777
2789
عنوان

مشتری گفت چون ناهار از بیرون سفارش دادی پولداری 😐🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 58 پست
وا پول خودمه چه ربطی به پولداری داره ناهار نداشتم گشنه بمونم

هر روز از بیرون ناهار میخری؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

میخواستی بگی من فزوعی ام بله که خرج میکنم

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راس گفته

با پول زحمتش خریده عزیزم نه پول اونا 

صدقه که بهش ندادن که بخوان منت بذارن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیزم چیکار کنم گشنه بمونم

نه بابا میگم وضعت خوبه نگفتم گشنه بمون که🤣😂😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شاید تعجب کرده خوب یذره عجیبه فکر کرده هر روز پونصد می‌دی برای ناهار خوب زیاده

ولی اصلا حس جالبی نداد بهم با پول ناخنای ما😐

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

خب والا راس گفته تو که ی وعده ناهارت پونصد حتما نیاز مالی نداری خب تفریحی کار میکنی

عزیزم 😐مگه همیشه غذا میگیرم 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449