2777
2789

بچه ها من می‌خوام ویزای 5 ساله کره جنوبی بگیرم ویزای کاری نه ها

می‌خوام اونجا زندگی کنم

ولی میگه باید دلیل قانع کننده ای داشته باشی این کافی نیست چیکار کنم

همه چی رو برنامه ریزی کردم پولشو هم دارم

ولی این دلیلش باید قانع کننده باشه که چرا میخوای بری کره جنوبی

اگه نتونم کل رویاهام بر باد میره🫠🙂

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

بگو واسه درس 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز میری مدرسه و می خوای دکتر بشی اون وقت میگی همه پولت حاضره😐خداییش چند سالته

من دهم هستم تجربی یادم رفت عوضش کنم میخواستم دکتر بشم دیگه🙂

ولی افسردگی گرفتم زبان کره ای چند ساله میرفتم از روی علاقه مدرکشو گرفتم

حالا می‌خوام با مامانم برم کره جنوبی اونجا کار کنیم

نمی‌خوام درس بخونم

حالا فهمیدی😘❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

خب چرا میخای بری؟😅

با مامانم می‌خوام برم پدرم فوت شده

دیگه نمی‌خوام درس بخونم اونم تو ایران

می‌خوام با مامانم بریم اونجا خونه بخریم بعد اونجا کار کنیم پول در بیاریم

یه پیجی هست اونجا قیمت خونه خاش رو تو سئول پرسیدم خیلی خوب بود

تمام پول هاشو برنامه ریزی کردم

راستش اول میخواستیم بریم ترکیه ولی زبانشو بلد نیستم

آخه وقتی 15 سالم بود از روی علاقه به بی تی اس رفتم زبان کره ای یاد گرفتم مدرکشو دارم به خاطر همین مجبورم بر کره جنوبی مدت اعتبارش 5 سال هست 

درس بخون از طریق درس اقدام کن

درس رشتم تجربی بود علاقه نداشتم ول کردم

حالا می‌خوام با مامانم برم اونجا 

اونجا کار کنم پول دربیارم.

فرارمغزها

نه بابا چه مغزی

راستش من از 15 سالگی از روی شدت علاقه به بی تی اس و فیلم های کره ای رفتم کره یاد گرفتم مدرکشو دارم

پدرم همون اوایل 15 سالگی فوت شد الان سه سال بعد اون میگذره

می‌خوام با مامانم بریم اونجا

اونجا کار کنم

میخواستم اولش ترکیه برم گفتم با خودم گفتم حالا زبان ترکیه ای یاد بگیریم طول می‌کشه

آخه زبان کره ای مدرکشو دارم یه خاطر همین 

هم اونجا کار تو رستوران و اینا زیاده

هم آرایشگری هم بلدم

بگو واسه درس

نه نمیشه میفهمن

درسو  ول کردم علاقه نداشتم

نه نمیشه میفهمندرسو ول کردم علاقه نداشتم

من دیدم کسایی که مهاجرت کردن کره اکثر شون واسه ادامه تحصیل رفتن که کارشون جور شده 

طور دیگه ای ندیدم کسی بره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم