2777
2789
عنوان

دانشجو فرهنگیان

281 بازدید | 32 پست

ما فامیلمون دانشجو فرهنگیان میگن همون اول ورودیش بهش ۴۰ میلیون دادن بعدم عیدی بیست میلیون دادن حقوق ماهیانشم هست راسته واقعا؟ من تاحالا نشنیده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عیدی که بیست تومن نیست. عیدی کارمند دولت هرچقدر باشه دانشجو فرهنگیان نصفش می‌گیره. مثلا پارسال عیدی کارمند سه تومن بود. دانشجو یک و پونصد می‌گیره.

سه ماه اول دانشجو فرهنگیان حقوق نداره بعد دی ماه حقوق اون‌ سه ماه رو یکجا میدن زیاد میشه.

پایه حقوق ۱۳ تومنه. اگه خوابگاهی باشه ۴۵ درصد کسر میشه اگه ترددی باشه ۲۵ درصد به همراه کسورات سازمانی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برای ورودی های امسال سه حقوق اول که میدم 36 میلیون میشه 

و 20 میلیون عید وام دادن نه اینکه همینجوری داده باشن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

۱۵ کجا بودخواهر من خوابگاهی هم نیست نهایت هشت تومن میگیره

9 تومن میدن ( من خودم دانشجو معلم هستم ) 

حتما بدهی داره

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍