2777
2789
عنوان

موهای پر پشت و بلند

75 بازدید | 5 پست

بچه ها من از دو سال پیش که ازدواج کردم و افتادم توی دام دکلره و رنگ مو برای عروسیم دیگه موهام مثل قبل نشد

قبلش موهای پر پشت و بلند تا کمر داشتم ولی بعدش ریزش مو گرفتم و تار موهام نازک شد و تنبلی تخمدانم گرفتم که برای تنبلی تخمدانم الان یکماهه دارم یوگا میکنم

موهامم دیگه رنگ نکردم و روزانه قرص امگا ۳ و هیرویت میخورم و شبا هم آوی ففول برای اهنم چون کم خونی شدید هم گرفتم

بنظرتون موهام مثل قبل میشه؟چند سری کوتاهش کردم و الان تا زیر شونمه ولی هنوز رنگ داره 

البته یکی از دلایل ریزش موهام استرس شدید هم بود که الان دارم کنترلش میکنم

پیشنهادی دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قبلاً اینکار رو نمی‌کردم و موهام پر پشت و بلند بود الان یعنی رنگشون نکنم و قرصامو بخورم خوب نمیش ...

انشالله میشهذاموول بپانتین بیوتین  فک کنم ۶ذتا ۱۳۰ تومن اینا هفته ای یه دونه