زاهدمبینا مدیر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 عنوان بچه ها چند سالتونه و چه حسی به زندگی دارید | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 58 پست ۳۵ سالمه احساس میکنم خیلی از زندگی چیزی نفهمیدم و بعد از این هم برا خیلی کارها واقعا دیره این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 1404/07/25 | 18:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaa6767 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 18808 ۳۸سالمه اززندگیم راضیم مادهه شصتیا عشقیم عشق نسل سوخته ایم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22634 منم همینطور 😢به زحمت خودمو کنترل میکنم افسردگی نگیرم ۳۶ سالمه و به خیلی از ارزوهام نرسیدم و به خاطر سنم نمیرسم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 سختی کشیدن اعذاب کشیدن حرفای مادرشوهر خودهرشوهر فتنه🥺 به اطرافت توجه نکن درونت رو آروم کن بقیه درست میشه این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80392 عزیزم من فکر میکردم همسن خودمی و مجرد😍😂 ن فداتشم😁 زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 منم همینطور 😢به زحمت خودمو کنترل میکنم افسردگی نگیرم ۳۶ سالمه و به خیلی از ارزوهام نرسیدم و به خاطر ... خیلی سختههههه خیلییی نمیدونم چیکار کنم این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3241 ن فداتشم😁 😂❤️ماشالله مدیریت..چجوری همراه با بچه و شوهر داری سایتم هستی
بندههههخدااا عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 426 به اطرافت توجه نکن درونت رو آروم کن بقیه درست میشه فقط یه خونه اجاره کنم از دستشون راحت شم فقط من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22634 خیلی سختههههه خیلییی نمیدونم چیکار کنم من دوشب خوب نمیخوابم. از فکر و خیال به درد نخور بودنم یک هفته ادامه دارشه میرم تراپی . اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 فقط یه خونه اجاره کنم از دستشون راحت شم فقط ان شالله درست میشه توسل کن به حضرت ام البنین این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 80392 😂❤️ماشالله مدیریت..چجوری همراه با بچه و شوهر داری سایتم هستی کاری باهاشون ندارم میزنن تو سروکله همدیگه🤣🤣🤣🤣 زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊 تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3705 من دوشب خوب نمیخوابم. از فکر و خیال به درد نخور بودنم یک هفته ادامه دارشه میرم تراپی . نه به خودت امیدوار باش اگه ادامه بدی سقوط میکنی بعد سخته پاشی تو این سن این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
بندههههخدااا عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 426 ان شالله درست میشه توسل کن به حضرت ام البنین قربون دهنت💖 من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22634 نه به خودت امیدوار باش اگه ادامه بدی سقوط میکنی بعد سخته پاشی تو این سن دقیقا واسه همین خودمو مشغول میکنم فکر و خیال نکنم . خدا به هممون کمک کنه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3241 کاری باهاشون ندارم میزنن تو سروکله همدیگه🤣🤣🤣🤣 😂😂عهه مث خاهر منی پسماشالا چندتامن خاهرم 2تا مدرسه ای ولو داره ی نوزاد وای فقط صداش میا اینم به اونجاش نیست🥲😂