2777
2789

خونه مادرشوهرم طبقه پایین جاریم نشسته ۱۲ ساله

انقدر بی پولی و اذیت تحمل نمیکردم اگه اونجا بودم

گاهی یه تیکه نون خشک هم نداشتیم من بچه شیر میدادم

جاریم رفته بوده گریه کرده بوده ک میخوان منو از شما جدا کنن و....

مادرشوهر و پدر شوهرمم گفتن در خونمونو لجن میگیریم اگه فریبا(جاریم) رفت از خونه ما نمیذاریم کسی بیاد بشینه

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قبل ازدواج باید ببینی شوهرت چی داره نه اینکه ازدواج کنی بیینی کی بهت خونه میده بمونی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

شما قبل ازدواج باید ببینی شوهرت چی داره نه اینکه ازدواج کنی بیینی کی بهت خونه میده بمونی

والا روز خواستگاری گفتن طبقه پایین خونه رو گذاشتیم واسه شما 

بعد این کارا رو کردن 

یه ریالم کمک نکردن

💔

والا روز خواستگاری گفتن طبقه پایین خونه رو گذاشتیم واسه شما بعد این کارا رو کردن یه ریالم کمک نکردن

ازدواج باید منطقی باشه نه شما به این حرفا دل خوش کنی، قبل ازدواج خیلی حرفا زده میشه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چ جاری با سیاستی!!! خونه مفت رو چ جوری با زبون نگه داشته!!! منو از شما جدا کنن🫤😵‍💫

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چ جاری با سیاستی!!! خونه مفت رو چ جوری با زبون نگه داشته!!! منو از شما جدا کنن🫤😵‍💫

و جالبیش میدونی کجاست؟

۲.۳ ساله هیچ کدوم از بچه های مادرشوهرم نمیرن خونشون

ب زور ماهی یکبار فقط میرن نیم ساعت میشینن اونم پسرا

۵ تا پسر داره مادرشوهرم

جاریم همه رو جنگ و فتنه درست کرد هر هفته دوبار دور هم بودیم الان همه قطع رابطه ان

💔

ازدواج باید منطقی باشه نه شما به این حرفا دل خوش کنی، قبل ازدواج خیلی حرفا زده میشه

من اون موقع بچه سال بودم و نمیتونستم حرف بزنم قاعدتا

خونوادمم هیچی نگفتن متاسفانه

💔

و جالبیش میدونی کجاست؟۲.۳ ساله هیچ کدوم از بچه های مادرشوهرم نمیرن خونشونب زور ماهی یکبار فقط میرن ن ...

از ۵ تا پسر این جاری زبون باز پیششون میشینه فقط؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".