2777
2789
عنوان

عکس فرش گذاشتم سه تا هم قیمت

269 بازدید | 33 پست

بگین کدومش خوبه بخرم 

هرسه کارکرده 

اونیکه طرح افشان هست ۷۰۰شانه ۵سال کار کرده و پرزش کم شده  ۷۵۰۰میلیون

اونیکه کرم زیاد داره گفت نمیدونم چند شانه است و ۵۸۰۰ میده 

اونیکه کرم پیچ پیچی شلوغ هست گفت ۱۲۰۰شانه ۶ماه کارکرده ۱۴۰۰تراکم

۸میلیون

عزیزم ناراحت نشی. اما هیچ کدوم قشنگ نیست. نمیتونی نو قسطی بخری. یا ازین مدلای مدرن که ارزونتره و قشنگتره

اکه مجبوری از همینا برداری اونی که نوشتی دومی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشی. اما هیچ کدوم قشنگ نیست. نمیتونی نو قسطی بخری. یا ازین مدلای مدرن که ارزونتره و قشن ...

پول کم دارم😔 بین این ۳تا کدوم بهتره امشب باید بخرم 

پول کم دارم😔 بین این ۳تا کدوم بهتره امشب باید بخرم

اونی که نوشتی دومی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

حتما باید فرش بخری مگه چیشده؟ یکم صبر کن نو بخر

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

طرح افشان ۵سال پا خورده ۷۵۰۰میده

اصلا کرم نگیر من بژ گرفتم میخام بفروشم خسته شدم سالی دوبار میدم فرششویی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دومی خیلی بهتره

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

زشت نیس؟چون گفت امشب ی خریدار دیگ داره میاد ۳ساعت دیگ بخوام باید الان عجله ای برم

نه قشنگه فقط برو پشتش بخون حتما نوشته چند شانه و تراکم چند هست با اطلاعاتی که فروشنده میگه تطابق داشته باشه

نخش هم باید نخ آکریلیک باشه در غیر این صورت نخر 

تمام این اطلاعات پشت فرشه روی یه کاغذ هستند

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺