2777
2789
وای منم هدفم دبیری الهیاتههه😍😍😍😍من پایم ضغیفههه منبع کتابای درسیت چیا بود؟؟چرا با چهار هزار پشت ...

خیلی سبز و قلم چی

چون قبول نشدم 

ریاضی۰

فنون ۵۷

جامعه ۹۳

روان ۸۲

فلسفه و جغرافی ۲۵

عربی ۶۰

اقتصاد ۷۱

مهارت معلمی ۹۰

هوش ۴۰

تراز ۹۴۰۰

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خیلی سبز و قلم چیچون قبول نشدم ریاضی۰فنون ۵۷جامعه ۹۳روان ۸۲فلسفه و جغرافی ۲۵عربی ۶۰اقتصاد ۷۱مهارت مع ...

دختر عاشقتمممممم 🥺🤍

منم ریاضیم ضعیفه 

معدل نهایت چند شد؟؟

چجوری مهارت معلمی رو انقدر خوب زدی؟؟

روزی چندتا تست میزدی؟

جامعه هم عالی زدی من جامعه ام ضعیفه چی پیشنهاد میدی؟

روانشناسی رو هرچی میخونم تو مخم نمیره چ کنم ؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سبز و قلم چیچون قبول نشدم ریاضی۰فنون ۵۷جامعه ۹۳روان ۸۲فلسفه و جغرافی ۲۵عربی ۶۰اقتصاد ۷۱مهارت مع ...

یعنی تو مصاحبه رد شدی با این رتبه؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یعنی تو مصاحبه رد شدی با این رتبه؟؟؟

نه ظرفیتمون کم بود اونموقع زیر ۳ هزار ها قبول شدن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

دختر عاشقتمممممم 🥺🤍منم ریاضیم ضعیفه معدل نهایت چند شد؟؟چجوری مهارت معلمی رو انقدر خوب زدی؟؟روزی چن ...

حدود ۱۸

مهارت معلمی هر روز میخوندم

هر روز ۲ تا ویژگی جدید میخوندم

۲ تای دیروزم مرور میکردم

۳ دور تا کنکور خوندم

جامعه و روان حفظ کردنی

باید ۲،۳ ساعت وقت بذاری حفظ کنی برای هر درس

حدود ۱۸مهارت معلمی هر روز میخوندمهر روز ۲ تا ویژگی جدید میخوندم۲ تای دیروزم مرور میکردم۳ دور تا کنکو ...

جزوه نویسی هم میکردی؟؟.

هرکار میکنم نمیتونم بیشتز ۶ ساعت درس بخونم چیکار کنم راهی داری براش؟

جزوه نویسی هم میکردی؟؟.هرکار میکنم نمیتونم بیشتز ۶ ساعت درس بخونم چیکار کنم راهی داری براش؟

برا عربی و فلسفه اره

نه من خودمم نمیتونستم زیاد بخونم مردم ۱۳ ساعت میخوندن من بزور ۷

برا عربی و فلسفه ارهنه من خودمم نمیتونستم زیاد بخونم مردم ۱۳ ساعت میخوندن من بزور ۷

وای دختر منم مث توهم 

بنظرت کم نیس هفت ساعت؟؟؟  خیلی استرس دارم ، دارم دیونه میشم همش کارم شده گریه .

خانواده خوبی ندارم هرجور شده باید امسال قبول بشم🥲😭💔