2777
2789

پسر عموم دو سالی ازم کوچیک تره قضیشو تاپیک قبلی گفتم ک قرص میخوره اومد ب من گفت

تاپیک قبلیو اگه پستای اخرو بخونید میبینید زیاد مطمئن نبود ک راست میگه یا دروغ چون زیاد دروغم میگه 

خونشون طبقه بالای ماست الان صدای دعواشون میومد رفتم رو پله ها دیدم زن عموم میگفت چی خوردی تعادل نداری رنگت پریده عموم میگفت بخدا کاریت ندارم بگو چی خوردی نمیگفت تند تند بالا میورد اینو از حرفاشون فهمیدم 

از درس خوندن فراریه درسش خیلی زرنگه تیزهوشانیه معدلش19/80 شده بود ولی فقط با زور باباش درس میخونه

الان اونا دارن فکر میکنن خواسته خودکشی کنه ک درس نخونه چون صداشون میومد میگفتن خودکشی کنی ک درس نخونی باید بخونی ما کوتاه نمیایم درس بخون 

الان میگم بنظرتون ب زن عموم بگم پسرت دیروز اومده گفته بهم قرص میخوره یا بهم زن بابام بهش بگه؟ 

میخوام ی طوری باشه نفهمه الان صداشونو شنیدم بگه الان شنید یادش افتاد بگه

اخه مطمئن نبود راست میگه یا دروغ ترسیدم دروغ بگه ضایع شم

قرصشم اسمشو نمیدونم نگفت فقط گفت ی مدته ی قرصی میخورم ی دوز از آرام بخش بالاتره هفته ای ی دونه میخورم ک اروم شم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چه شرایط وحشتناکی 

چه خانواده سمی هم هستن

به نظرم به زن عمو و عموت بگی بدتر میشه شرایط 

یهو خدای نکرده خودکشی کنه چی

نگی هم بدبخت میشه باز🥲

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از اون قرص نیست ، شاید از الکل‌و مواد باشه.

متاسفانه جوونا خیلی خیلی زیاد درگیر مواد شدن. چیزی درمورد اون خرف فعلا نگو ، اگر رابطه ات خوبه و میتونی خوب صحبت کنی زن عموت رو نصیحت کن که حتما ببرش پیش روانشناس و حواسشونو بیشتر بهش جمع کنن

بنظرم نگو بعد کاسه کوزه‌ها سرت خراب میشه

یعنی نفهمن بچشون چی میخوره؟

چند باریم ی کارایی کرد اومد ب من گفت منم ترسیدم ب خانوادش گفتم جلوشو گرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

قرص چی؟

به بابات بگو بگه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
شاید از اون قرص نیست ، شاید از الکل‌و مواد باشه.متاسفانه جوونا خیلی خیلی زیاد درگیر مواد شدن. چیزی د ...

نمیدونم والا 

اره رابطمون خوبه با هم 

من نمیشه نصیحت کنم خودم 18 سالمه پسرعمومم 16 سالشه واسه این با من راحته میاد حرفاشو بهم میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگو

چرا ؟ 

خانواده عموم ب من اعتماد دارن 

چند باریم باز کارای خطرناک میخواست بکنه ب عموم گفتم جلوشو گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم میترسم فردا بگن چرا به بچمون انگ میزنی فک کنم برا درس به بچه خیلی فشار میارن

کل عمه و عمو خبر دارن بچشون سر ب راه نیست هر دفعه ی گند کاری بالا میاره

بخدا همین الانم صدای عموم میومد میگفت تو هردفعه ی جور باید آبرومو ببره بگو چی خوردی و...

اره خیلی فشار میارن بهش هرچیم میگه درس نمیخوام مجبورش میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بگو 

اگر بمیره پسر عموت هیچوقت خودتو نمیبخشی 

فقط بگو اسم تو رو نیارن جلوش

و بگو ببرین ازمایش بگیرین ازش که اونجور متوجه بشن ولی بگو که بدونن بچشون از دست نره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
قرص چی؟به بابات بگو بگه

نمیدونم اسمشو فقط گفت ی دوز از ارام بخش بالا تره 

بابام بگم بهتره یا زن بابام؟ زن بابام با زن عموم حرف بزنه دوتا زنن بهتر نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم اسمشو فقط گفت ی دوز از ارام بخش بالا تره بابام بگم بهتره یا زن بابام؟ زن بابام با زن عموم حر ...

بنظر من باباتو بگو 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم