بچها من یه لپ تاپ دارم مدلش قدیمی ولی کار راه بنداز. خواهرم برای ویدیوهای درسیش ازم قرض میگرفت و استفاده میکرد. منم سعی میکردم کارامو بعد از اینکه کارش تموم شد انجام بدم. حالا بابام براش یه لپ تاپ جدید گرفته (البته گرفت جفتمون استفاده کنیم ولی اون به اسم خودش تموم کرد)، بعد من کارم با کامپیوتره یکسری پروژهها رو که میخوام انجام بدم لپ تاپ خودم بخاطر قدیمی بودن پشتیبانی نمیکنه. به خواهرم که میگم نصف روز بده استفاده کنم میگه خودت داری. میگم قدیمیه میگه مشکل خودته! ننه بابامم کلا لوس و خودخواه بارش آوردن بجا اینکه ازش بگیرن با حالت التماس میگن بده اونم استفاده کنه، میگه نه نمیدم. منم قاطی کنم طرف اونو میگیرن. ( من بزرگترم). بچها با این خواهر باید چجوری رفتار کنم؟
https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم