2777
2789
عنوان

شرمندگی پدر و مادر جلو بچه هاشون

84 بازدید | 7 پست

دوتا داداش دبستانی دارم چهارم و ششم

صبح تا شب رو مخ پدر مادرمن

واسشون کم نذاشتن اونقدرا در توان مالیشون خوب خرجشون میکنن

ولی همش ناراضی ان به روی پدرمادرم میارن 

میرن پیش دوستاشون حالشون بهم میریزه

که فلان دوستمون پی اس فایو داره 

فلان گوشیو داره فلان قدر تو‌ کارتشه فلان کلاسم میره فلان گوشیو داره

همش تو رستورانا غذاهای خوشمزه میخورن

اون وقت ما چی 

داداشم همش گریه میکنه میگه ما بدبختیم شما واسه ما کاری نکردید بزارید برم سرکار

درحالی ک بابام ۱۰۰ شو واسشون گذاشته و جون میکنه نخوردن نپوشیدن کردن تو شکم ما ولی بازم به چشم پسرا نمیاد 

پدر مادرم واقعا ناراحت و شرمنده میشن مخصوصا مادرم 

چیکار میشه کرد

😐خب بهشون یاد بدین خودشونو با بقیه مقایسه نکنن 

هر وقت شد 18 سال میتونن برن سرکار 

کلا اون بچها هم حسرت چیزای کسای دیگه رو میخورن دس بالا دس زیاده 

چیزایی ک داداشات دارن هم ممکنه آرزو یه سری بچهای دیگه همسنشون باشه 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع دوستانشون رو عوض کنید 

وقتی میبینید در یک سطح مالی و در یک شرایط نیستن کاری کنید دور بشن و با دوستانی در سطح مالی خودشون بگردن 

بچه ها اصلا درکی از وضعیت اقتصادی ندارن و هر چی ببینن دلشون میخواد طفلکیها عقلشون کمه خب 

😐خب بهشون یاد بدین خودشونو با بقیه مقایسه نکنن هر وقت شد 18 سال میتونن برن سرکار کلا اون بچها هم حس ...

دقیقا میتونن بگن ما تا این حد میتونیم شما بزرگ شو کار کن پول در بیار اون خواسته هایی که ما نتونستیم برات برآورده کنیم رو خودت برای خودت برآورده کن اتفاقا حالشم بیشتره که مثلا تو خودت با پول خودت بری ماشین خوب بخری یا سوار ماشین خوب مامان بابات بشی