2777
2789
عنوان

تهوع بچه

2326 بازدید | 28 پست

گلاب ب روتون دخترم بالا آورد اما تی نداره نمیدونم چرا اینجوری شد سریای پیش تهوعش ب خاطر سرماخوردگی بوده ک تبم داشته الان نداره نگرانم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
منم به همين خاطر بيدارم  تهوع كه هيچي تب داره 😭

آخه تازه سرما خورده بود خیلیم سخت بود ینی بازم.....😢😢 ایشالا ک بچه تون خوب بشه زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تازه سرما خورده بود خیلیم سخت بود ینی بازم.....😢😢 ایشالا ک بچه تون خوب بشه زود

مرسي عزيزم 

شايد ببخشيد پشت گلوش خلط هست از اونه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
مرسي عزيزم  شايد ببخشيد پشت گلوش خلط هست از اونه

من خودم انقدر از تهوع میترسم خدا میدونه ینی رعشه گرفتم تو این دوسال ک مادر شدم خیلی سخته بچه داری خیییلی همش میگم کی بزرگ میشه

من چرا بیدارم؟😐😐😐

واقعا چرا؟؟ استفاده کن برو بخواب ... من ک انگار غم عالم می ریزه تو دلم اینجور وقتا دقیقا خودمم مریض میشم

واقعا چرا؟؟ استفاده کن برو بخواب ... من ک انگار غم عالم می ریزه تو دلم اینجور وقتا دقیقا خودمم مریض ...

الهی عزیزم😍😍😍این روزاهم میگذره خدا واست حفظش کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من خودم انقدر از تهوع میترسم خدا میدونه ینی رعشه گرفتم تو این دوسال ک مادر شدم خیلی سخته بچه داری خی ...

انشالله به سلامتي بزرگ بشه نگران نباش . دختر منكه ٤ ماهست امشب طوري بالا آورد كه يادم مياد قلبم كنده ميشه انگار 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️