2777
2789
عنوان

تهوع بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت چندوقتشه گلم غذامیخوره یافقط شیرخودت

21ماهشه بله غذا هم میخوره البته باباش ک میگفت از پرخوری ی تجویز فرمودن راحت رفت بخوابه منم از غصه و استرس خوابم نمیبره

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
انشالله به سلامتي بزرگ بشه نگران نباش . دختر منكه ٤ ماهست امشب طوري بالا آورد كه يادم مياد قلبم كنده ...

مرسی عزیزم... من انقدر اذیت شدم تا اینجا که اصلا دلم نمیخواد کوچیکیاش یادم بیاد

خواهرم و دخترش دختر خودم بخاطر همین بیدارن منم دلپیچه دارم از دیروز دوبار هم دکتر رفتن از سرماخو ...

وای خدایا چ قدر بد ایشالا زود خوب بشن

21ماهشه بله غذا هم میخوره البته باباش ک میگفت از پرخوری ی تجویز فرمودن راحت رفت بخوابه منم از غصه و ...

دختر ابجیم ی سالشه اون بنده خدا اسهالم افتاد دوبار دیروز دکتر رفت

صبح استفراغ از شب اسهال

ولی دختر من بالا اورد خواهرم میگه زیاد خوردی رو دل کردی

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
وای خدایا چ قدر بد ایشالا زود خوب بشن

ممنونم عزیزم

نگران نباش

من بچم پیشم نیست نگرانشم البته ۱۲سالشه ولی فکرم پیششه گناه داره😭

دعا کنید براش خوب شه دیگه بلند نشه استفراغ کنه توروخدا

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
دختر ابجیم ی سالشه اون بنده خدا اسهالم افتاد دوبار دیروز دکتر رفت صبح استفراغ از شب اسهال ولی دختر ...

کاش از زیاد خوری باشه مال دختر منم البته بیشتر روهم خوری کرد

ممنونم عزیزم نگران نباش من بچم پیشم نیست نگرانشم البته ۱۲سالشه ولی فکرم پیششه گناه داره😭 دعا کنی ...

آخی عزیزم ایشالا ک خوب میشه براش صلوات فرستادم

منم پسرم مریضه بیدارم10 روزه حالت سرماخوردگی شدید وسرفه.الانم گوش درد داشت از درمانگاه شبانه روزی ال ...

الهی .... ایشالا خوب بشه هرچه زودتر خدایا بچه ها مریض نشن خیلی سخته .. دختر منم تازه خوب شده بود دوباره شروع شد

خواهرم و دخترش دختر خودم بخاطر همین بیدارن منم دلپیچه دارم از دیروز دوبار هم دکتر رفتن از سرماخو ...

ای وای منم هستم

نکنه بچم بگیره

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️