2777
2789

اولا که از ولادت تا وفات و تمومه اتفاقهای خوب که براشون میفته رو توی گروه مینویسند که پشت بندش تمام اعضای گروه تبریک یا تسلیت روز دختر روز پسر موفقیت توی چیزی و خلاصه همه چیو نشر میکنن....

تولد همدیگرو میزارن حتی تولد جاریمم تبریک گفتن توی گروه همه شادباش گفتن با اینکه اصلا محل نمیزاره بهشون...

بعد من که آنقدر مهربونم و همیشه اولین نفر تولداشونو تبریک میگم حتی یک نفرشون توی گروه تبریک نگفت 

فقط چندتاشون اومدن توی پیوی شخصی تبریک گفتن اونم چون استوریمو دیدن...

تا دوسه روز بعد از تولدم هیچی توی گروه نگفتن....

خیلی ناراحت شدم دلم شکست

به شوهرم گفتم گفت چیکار کنم به من چ خواستم از گروه لفت بدم گفتم حالا فکر میکنند مهمه و میخندن بهم... خلاصه موندم ولی دلم شکست

چندروز بعدش تولد بچه برادر شوهرم بود همههه تبریک نوشتن هجوم آوردند توی گروه... ولی موقع من حتی یک نفر هیچی نگفت.

( اینم بگم من غریبه ام شاید واسه همین با هم جور نیستند )

بنظرتون از این به بعد منم توی گروهشون هیچ فعالیتی نکنم؟؟ مثلا هر مناسبتی بود هیچی نگم؟؟

کاربر قدیمی هستم

خب یکی. نبوده تو گروه بگه ملتتت،تولده اسی هستتت که بقیه هم. بگن

همه تو پیویت با دیدن استورین گفتن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری تو گروه حرفی میزنه اصلا هیچی نگو نه تولد نه مناسبت ها .... 

یه مدت دیگه هم لفت بده و بگو من مشغله دارم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خودم خوبم هیچ گروه خانوادگی و فامیلی شوهرم شرکت نمیکنم اینقد حرف پشتش میاد و اعصاب خوردی دارن 

حتی مهمونی هاشون و .... نمیرم 

خونه مادرشوهرم سالی یه بار میرم به زور 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خودم خوبم هیچ گروه خانوادگی و فامیلی شوهرم شرکت نمیکنم اینقد حرف پشتش میاد و اعصاب خوردی دارن حتی مه ...

منم خداروشکر خونم دوره ۱۰ساعت فاصله بخاطر محل کار شوهرم اومدیم ی شهر دور

فقط عید تا عید میبینمشون بیشعورا 

کاربر قدیمی هستم

از‌گروه لفت نده که خیلی تابلو میشی.منتهی آروم آروم فعالیت توی گروه کمرنگ کن .اگه کسی هم پرسید بگو وقت نمیکنم گروه سر بزنم.اصلا گلگلی نکن فک نکنن که برات مهم بودن رفتار سردشون.

منم خداروشکر خونم دوره ۱۰ساعت فاصله بخاطر محل کار شوهرم اومدیم ی شهر دورفقط عید تا عید میبینمشون بیش ...

بهتر اینجوری راحتی 

یه چند روز دیگه هم لفت بده و خودتو راحت کن 

بعضی ها کلا شعور ندارن و حسادت هم میکنن اینجور مواقع خودشونو نشون میدن