2777
2789
عنوان

یچه ها بنظرتون حق دارم یا نه

39 بازدید | 4 پست

بچه ها من خواهرم طلاق گرفته و یه دختر ۶-۷ ساله داره که فوق العاده لوس و ننره و شعور نداره واقعا

همشم از تربیت بیخود خواهرمه ینی پنج دیقه پیشت باشه آرزوی مرگ میکنی

خلاصه این چهار ساله درگیر طلاقشه و من هر ثانیه پیشش بودم هرکاری داشت انجام میدادم بچشو نگه میداشتم و فلان

از درس و زندگی هم موندم بخاطرش چون تو اتاقم بودن کلا 

بعد الان داره ازدواج میکنه و شوهرش وضعش خوبه 

و مثلا چون من بابام دست فروشه ؛ خواهرم خرجی خودشو بچشو میده مامان من یا گاهی برای ما چیزی میخره

حالا ی ماشین خریدع؛ و یجوری رفتار می‌کنه که انگار شما تاحالا سوار نشدید یا درست رفتار نمیکنید و فلان 

من یروز حوصله نداشتم برگشته میگه از کار روزگار من گیر افتادم پیش شماها🙂

الانم من بهش گفتم خب دیگه نه من کاری به تو دارم نه تو کاری به من داشته باش

ادمی که انقد نمک نشناسه برو با شوهرت خوش باش انگار مثلا من دنبال پولتم یا بهت حسودیم میشه 

حتی با پدر مادرمم همین رفتارو داره و یمدت کلا مامانم باهاش حزف نمیزذ

بنظرتون حق با من هست یا نه ؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

خواهرت ندید بدید هست 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جو زده شده زیاد دور و برش نباشید ولی ارتباط رو قطع نکن

واقعا نبودش باعث میشه ارامش بیشتزی داشته باشم

وقتی هست مدام میخواد مشکلاشو حل کنم و من دیگه ظرفیتشو ندارم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️