2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگاربا این شرایط

36 بازدید | 7 پست

آقا ۳۸ساله یه بارازدواج کرده و بعد یه سال زندگی مشترک جداشده بچه هم نداره 

تحصیلات راهنمایی شغل هم گلخونه ی صیفی جات داره ماشین یه دنا و نیسان داره و یه موتور مدل بالا 

یه خونه ی ۱۵۰متری ویلایی هم تو مرکز شهر داره و یه خونه تو روستا 

شرایط خانم هم  ۲۸ ساله سه ساله که جداشده و یه دختر ۷ساله داره تحصیلات دیپلم و خانه دار خضانت بچه هم کلا با خانمه 

آقا گفت من با دخترت مشکلی ندارم  اما ۴تا بچه حتما میخام و اینکه من چادری و محجبه ام گفت باید چادرتو برداری دیگه مهریه من ۱۴ سکه گفتم اون گفت من زن قبلیم ۵۲سکه دادم و دیگه اصلا مهریه قبول نمی کنم فقط ۵سکه 

و جهازم با خودم البته خونه و زندگیم تکمیله ولی بخای همه چیو جدید میخرم 

ظاهرآقا هم خوبه 

و اینکه ایشون لربختیاری و من اتباع افغانستانی هستم‌ 

اینم گفت که من‌ به فامیلم نمیگم شما ایرانی نیستی شما هم نگو 

چطوره؟

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلاااا دیگه بچه نمیخام بهش گفتم اگرم بچه قبول کنم فقط یکی اونم چون شما بچه نداری چون واقعا اعصاب بچه ندارم 

اون رو تعداد بچه خیلی پافشاری کرد 

شرایط شما رو قبول کنه عالیه

خوب من دیگه اصلا بچه نمیخام ولی بازم به این آقا گفتم چون شما بچه نداری یه بچه هم برای شما میارم اما اون میگه من ۴تا نباشه ۳تا رو حتما میخام

خوب من دیگه اصلا بچه نمیخام ولی بازم به این آقا گفتم چون شما بچه نداری یه بچه هم برای شما میارم اما ...

اینجوری سخت میشه برات ...به نظرم توقعش زیاده! برا آدمی که تقریبا  یه قرون مهریه نمیده آدم برا چی ۴ تا بچه بیاره و بدنش رو فرسوده کنه ...به نظرم بگو نهایت بتونم دوتا بیارم...و به هیچ وجه بچه بیشتر نمیتونم