2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگاربا این شرایط

205 بازدید | 15 پست

آقا ۳۸ساله یه بارازدواج کرده و بعد یه سال زندگی مشترک جداشده بچه هم نداره 

تحصیلات راهنمایی شغل هم گلخونه ی صیفی جات داره ماشین یه دنا و نیسان داره و یه موتور مدل بالا 

یه خونه ی ۱۵۰متری ویلایی هم تو مرکز شهر داره و یه خونه تو روستا 

شرایط خانم هم  ۲۸ ساله سه ساله که جداشده و یه دختر ۷ساله داره تحصیلات دیپلم و خانه دار خضانت بچه هم کلا با خانمه 

آقا گفت من با دخترت مشکلی ندارم  اما ۴تا بچه حتما میخام و اینکه من چادری و محجبه ام گفت باید چادرتو برداری دیگه مهریه من ۱۴ سکه گفتم اون گفت من زن قبلیم ۵۲سکه دادم و دیگه اصلا مهریه قبول نمی کنم فقط ۵سکه 

و جهازم با خودم البته خونه و زندگیم تکمیله ولی بخای همه چیو جدید میخرم 

ظاهرآقا هم خوبه 

و اینکه ایشون لربختیاری و من اتباع افغانستانی هستم‌ 

اینم گفت که من‌ به فامیلم نمیگم شما ایرانی نیستی شما هم نگو 

چطوره؟

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلاااا دیگه بچه نمیخام بهش گفتم اگرم بچه قبول کنم فقط یکی اونم چون شما بچه نداری چون واقعا اعصاب بچه ندارم 

اون رو تعداد بچه خیلی پافشاری کرد 

شرایط شما رو قبول کنه عالیه

خوب من دیگه اصلا بچه نمیخام ولی بازم به این آقا گفتم چون شما بچه نداری یه بچه هم برای شما میارم اما اون میگه من ۴تا نباشه ۳تا رو حتما میخام

خوب من دیگه اصلا بچه نمیخام ولی بازم به این آقا گفتم چون شما بچه نداری یه بچه هم برای شما میارم اما ...

اینجوری سخت میشه برات ...به نظرم توقعش زیاده! برا آدمی که تقریبا  یه قرون مهریه نمیده آدم برا چی ۴ تا بچه بیاره و بدنش رو فرسوده کنه ...به نظرم بگو نهایت بتونم دوتا بیارم...و به هیچ وجه بچه بیشتر نمیتونم 

نظر من مثبته

آخه آقا ۴تا بچه میخاد من واقعا توان بچه داری ندارم 

گفتم چون شما بچه نداری یکی ولی قبول نکرد 

بعداینکه مهریه هم بیشتر ۵سکه قبول نمی کنه

نمیدونم نتیجه جی شد تاپیکت مال قبلهامیدوارم بی عقلی نکرده باشی جواب مثبت بش داده باشیاین کیس پراز عل ...

سلام عزیزم جواب رد دادم 

ولی علامت خطرش چی بود؟

سلام عزیزم جواب رد دادم ولی علامت خطرش چی بود؟

سلام عزیرخوب خداروشکر ردش کردی 

مهریه کم چون به قبلی مهریه داده این یعنی شما تاوان شکست قبلیش  روبدی یعنی خودش درنقطه امنی قرار بگیره  اما طرف مقابلش خیر

پوشش شمارو قبول نداره یعنی انتخاب واعتقاادشمارو قبول نداره بازهم میخواد ب میل خودش پیش بره

افغان بودن شمارو عیب میدونه ومیخواد قایم کنه  زنگ خطر

از همه بدترچهاریا سه تا بچه خواستن بدون در نظر گرفتن رضایت وصعیت جسمی وروحی طرف مقابل 

شاید زنهایی باشن با این ویژگی ها مشکلی نداشته باشن ولی زندگی باامثال  این  آدم آسان نخواهد بود

سلام عزیرخوب خداروشکر ردش کردی مهریه کم چون به قبلی مهریه داده این یعنی شما تاوان شکست قبلیش روبدی ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنمایت منم بیشتر برای همین بچه نتونستم قبول کنم البته که یه بچه رو کاملا حقش می دونستم چون اون بچه ای نداشت اما بیشترش واقعا از پسش برنمیام وگرنه در قید مهریه نیستم  مهریه  یه حق فرمالیته اس همونه که میگند کی داده کی گرفته چون همه ی مردها از دادنش شونه خالی می کنند من مهریه ی ازدواج قبلیم ۱۴ سکه بود آخه ۱۴ سکه چیه که  هر ۸ماه قسط بندی کردند اونم همسرسابق نداد