2777
2789

از اینستا میرم یوتیوب، از اونجا میرم پینترست، از پینترست میام نی نی سایت.

بخدا خیلی خرم روزی ۶ الی۷ ساعت گوشی دستمه.

قراره زبان بخونم ولی نمیخونم همش وقتمو تلف میکنم . دیشب تا ۶ صبح تو گوشی

دانشگاه نرفتم مهارت بلد نیستم الانم وقتمو به بطالت میگذرونم

بیاید حسابی بزنید تو پرم که دیگه دست از این گوشی بردارم😡

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

یکی باید به خودم بگه🤣🤣🤣

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

نمازمو نمیخونم، صبح دیر پامیشم، کمک مامانم نمیدم، به فک خودم نیستم

میدونم باید این کارار رو بکنم ولی خیلی تنبلیم میشه همش دست به گوشیم

بیاید از اینده بترسونید منو

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا با هم بزنیم تو گوش هم.

بیا قسم بخوریم از همین الان دیگه نیایم باشه؟

پینو من پاک کردم یوتیوبو میتونم فیلت.ر شکنمو ببندم.

اینقدر کار نکرده دارم که وای...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یکی باید به خودم بگه🤣🤣🤣

واااای😂😂

بیا با هم بزنیم تو گوش هم.بیا قسم بخوریم از همین الان دیگه نیایم باشه؟پینو من پاک کردم یوتیوبو میتون ...

وای دقیقا

من همرو پاک کردم بخدا هم اینستا هم یوتیوب هم پپینترست ولی این نی نی سایت لامصب.....

اینو چیکار کنم؟

بیا با هم بزنیم تو گوش هم.بیا قسم بخوریم از همین الان دیگه نیایم باشه؟پینو من پاک کردم یوتیوبو میتون ...

من الان از نی نی سایت خروج از حساب کاربری میزنم رمزشم حذف میکنم که نتونم راحت وارد شم😡😡😡

دیگه نشد 

وای دقیقامن همرو پاک کردم بخدا هم اینستا هم یوتیوب هم پپینترست ولی این نی نی سایت لامصب.....اینو چیک ...

هیچی فقط باید قسمی از جون یکی بخوریم نیایم بخدا م نزندگیم داره میپره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من الان از نی نی سایت خروج از حساب کاربری میزنم رمزشم حذف میکنم که نتونم راحت وارد شم😡😡😡دیگه نشد

من همه چیشو حفظم اخه

هیچی فقط باید قسمی از جون یکی بخوریم نیایم بخدا م نزندگیم داره میپره

من سه هفته اول مهر عالی بودم خیلی فعال بودم باشگاه درس صبح زود بیدار میشدم شب زود میخوابیدم

یه هفتست گند زدگ به زندگیم

من همه چیشو حفظم اخه

تعییر بدههههه

من سه هفته اول مهر عالی بودم خیلی فعال بودم باشگاه درس صبح زود بیدار میشدم شب زود میخوابیدمیه هفتست ...

من یه مدت نبودم دوباره دیروز گوریدم اومدم.

به جان دخترم دیگه تا آخر امسال نمیام حتی بدون کاربری.

من رفتم🙂

خداحافظ

من یه مدت نبودم دوباره دیروز گوریدم اومدم.به جان دخترم دیگه تا آخر امسال نمیام حتی بدون کاربری.من رف ...

منم خرم اگه بیام