2777
2789
عنوان

درونگرا ها بیان از تجربه خوابگاه بگن🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
خب اینطور که مشخصه تو برونکراییمن نمیتونم جلو برم بقیه معمولا میان جلو برای ارتباط

من خوابگاهی نیستم ولی توی دانشگاه مثل تو بودم ترم ۱

اینجوری هیچکس جلو نمیاد. مطمئن باش

باید از یه جایی خودت شروع کنی. وقتی کنار کسی میشینی بهش سلام کن با لبخند تا بحث باز بشه. وقتی توی سلف تو صف هستی با جلوییت به یه بهونه ای حرف بزن

باید تمرین کنی تا کم کم بری توی اجتماع وگرنه دانشگاه هیچی بهت اضافه نخواهد کرد فقط رفتی چندتا درسی که تو گوگلم هست خوندی برگشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابگاهی نیستم ولی توی دانشگاه مثل تو بودم ترم ۱اینجوری هیچکس جلو نمیاد. مطمئن باشباید از یه جایی ...

تاحالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

درسته👌👌👌👌

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
منم اینجوریماولش خیلییییی برام سخته و خودمو اذیت میکنم اما بعدش برام عادی میشه

فقط حواست باشه از سر تنهایی و پر کردن خلا عاطفی سراغ هر کسی نری . بعضیا ممکنه به سمت چیزای خوبی هدایتت نکنن.

فقط حواست باشه از سر تنهایی و پر کردن خلا عاطفی سراغ هر کسی نری . بعضیا ممکنه به سمت چیزای خوبی هدای ...

نه من کلا هیچوقت از حس تنهایی به کسی پناه نمیبرم تنهایی رو ترجیح میدم

اما بازم درسته بعضیا ممکنه بخوان بهت اسیب بزنن حواسمو جمع میکنم❤

خب اینطور که مشخصه تو برونکراییمن نمیتونم جلو برم بقیه معمولا میان جلو برای ارتباط

نه اتفاقا من میانگرام اما خب بعدها فهمیدم اینو.

من کلا با پیشینه درونگرایی از یه خانواده سخت گیر میومدم. اصلا راحت نبوده اما خب چون مجبور بودم و میدونستم هفته های بعدی و آرامشم رو تضمین میکنه رفتم صحبت کردم. سینی غذاتو بردار و همه رو نگاه کن. ببین با کی حس راحتی داری و ازش خوشت میاد برو بگو میشه من اینجا کنارتون بشینم و صحبت کن. بگو رشته شما چیه از کجا میاید. اگه ادمای خوبی بودن بپرس شما چند نفرین توی اتاقتون و اگه خالی بود بگو من میخوام اتاقمو عوض کنم بعدم شمارشونو بگیر و تمام

عزیزم درونگرایی، معلولیت که نداری

نه اتفاقا من میانگرام اما خب بعدها فهمیدم اینو.من کلا با پیشینه درونگرایی از یه خانواده سخت گیر میوم ...

مرسی که تجربیاتتو در اختیارم گذاشتی🥰🥲💋💋💋💋💋💋💋