2777
2789

دوستم رفته پيشش بنظرتون ارزش داره؟

كسي رفته موسسه عارف كدوم مشاورش خوبه

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه//////:

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

منم دنبال مشاور تحصیلی خوب واسه پسرم هستم دهمه .به نطرتون از کی براش مشاور بگیرم؟

من يازدهمم از الان اگه بره خوبه راه و چاه رو ياد ميگيره

من نمیدونم واسه پزشک شدن چرا انقدر همه خودشون رو میکشن عزیزم درسته پزشک بودن واقعا چیز خیلی خوبیه آینده رو تایین میکنه ولی خب وقتی تو با ۱۰۰۰ تا خرج کردن و به طور و با کمک خیلی ها پزشک بشی تو دانشگاه گیر میوفتی

من دوستم کلی خرج کرد بخدا ۳ سال هم پشت کنکور نشست و پزشکی آورد بعد از ۲ سال دانشگاهش رو ترک کرد ، همه هنگ کرده بودن که از پزشکی استفعا دادههه بعد این همه خرم کردن بهم گفت که من واقعا نمیتونستم تو دانشگاه کم آوردم 

و الان هم ترم اول حقوق هست

Memories pass away, what matters is which ones last.

من نمیدونم واسه پزشک شدن چرا انقدر همه خودشون رو میکشن عزیزم درسته پزشک بودن واقعا چیز خیلی خوبیه آی ...

دوستم رشتش رياضيه