2777
2789
عنوان

نمیتونم‌درس بخونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
سوختن ساختن خوابم‌میاد فردا امتحان‌دارم درد پریودی دارم درسام زیاده دو روز نتونستم بخونم

یچیز بگم؟ بابام زده دماغمو شکونده فردا ام امتحان دارم آنقدر خجالت میکشم صدتا دروغ سرهم کردم همکلاسیام شک نکنن کتک خوردم فردا بخاطر دماغم مدرسه نمیرم اما اصلا آنقدر حالم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز بگم؟ بابام زده دماغمو شکونده فردا ام امتحان دارم آنقدر خجالت میکشم صدتا دروغ سرهم کردم همکلاسیا ...

بمیرم چرا اینک کارو کرده؟؟؟؟؟

چیشده مگه وحشیه؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بمیرم چرا اینک کارو کرده؟؟؟؟؟چیشده مگه وحشیه؟

روانی الکی الکی بحثمون شد هی الکی بهم بد و بیراه می‌گفت منم گفتم کثافت چی میگی یهو حمله ور شد سمتم من هرچی از دهنم دراومد گفتم خوب کردم بعد مامانم گیر داده اولین بارشه زده مگه چیه دلم به حال خودم کبابه

روانی الکی الکی بحثمون شد هی الکی بهم بد و بیراه می‌گفت منم گفتم کثافت چی میگی یهو حمله ور شد سمتم م ...

خاک‌تو سرش کنن 

دماغت درد نداره دکتر رفتی؟؟؟؟

دستش بشکنه الهی 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

خاک‌تو سرش کنن دماغت درد نداره دکتر رفتی؟؟؟؟دستش بشکنه الهی

خیلی درد داره  از یه طرف من دماغم خوش فرم بود ریده شد توش برد دکتر الکی به دکتر گفت تو ورزش اینجوری شده آنقدر گریه کردم تو بیمارستان چون بابامه دلم نمیاد بگم چیزیش بشه اما جلو مامانم الکی هی نفرینش میکنم

خیلی درد داره از یه طرف من دماغم خوش فرم بود ریده شد توش برد دکتر الکی به دکتر گفت تو ورزش اینجوری ...

💔💔💔🥲🥲قربونت برم میتونی درس بخونی شرایط مستقل بودن داری جدا شی از خاتواده؟؟؟

💔💔💔🥲🥲قربونت برم میتونی درس بخونی شرایط مستقل بودن داری جدا شی از خاتواده؟؟؟

نه بابا مستقل شدن چیه درس بخونم یجا دولتی قبول بشم فرار کنم فقط اصلا نمی‌دونم چیکار کنم می‌دونی این از بچگی به مامانم خیانت میکرد هزار جون بلا سر ما داد اون زمان من زبون نداشتم چیزی بگم الان چون دیگه احترام برام مهم نیست هار شده فقط برام دعا کن دعا کن معجزه بشه اینیکی دکتر بگه نشکسته