2777
2789

من خیلی دختر ساده ایم خیلی هم افسرده تشریف دارم در همین حد برای احمق بودن من بدونین که تا حالا با هیچ پسری نبودم عاشق یه پسری دورادور بودم یعنی از تو اینستا عاشقش بودم و دو ساله ازدواج کرده من افسردگیم شدید تر شده هم اتاقیای من واسه امتحانا خودشونو پاره میکردن بعد هی میگن ما هیچی بلد نیستم ولی نمراتشون خیلی بالا میشه بعد هی میگن معدل مهم نیست ما واسه پاسی می‌خونیم 

من بد بخت من احمق تا حالا که ترم 4ام دو تا درسو افتادم کار عملی استاد به بقیه بچه ها می‌گفت من نبودم می‌گفت که حواستون به این باشه یعنی من و منو همراه خودشون ببرن همیشه 

دو تا ترم پیش 25واحد درس برداشتم چون جبران افتاده ها و اینکه درس بالای سقف واحد داشتیم زنگ زدم به خانوادم و گریه کردم و خودمو زدم چون گفتن بالای 24واحد نمیشه باید حذف کنم خیلی زنگ میزنم پدرمادرمو اذیت میکنم و میگم چرا منو فرستادن اینجا من خیلی احمقم حتی برای گواهینامه مربیم گفت خیلی دیر یاد میگیری من یه احمقممممم که پدر و مادرمم به سطوح اومدن هدف از خلقت من امیدواری به بقیه بوده 

مدام بقیه بچه ها دستم می‌اندازن میگن ساده ای 

با هیشکی حتی سلام علیک ندارم غارنشینم لباس بلد نیستم بپوشم مدام عشق اون پسر تو ذهنم بوده و هست و تازه دارم میفهمم چه بلایی سرم اومده

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اعتماد بنفس داری. 

یکم سعی کن مستقل باشی همرو دوستت ندونی همو خوبتو نمیخوان. 

از یجا استارت بزن خودتو تغییر بده دیر نیستش اصلا. 

یکم بیشتر تو اجتماع باش و سعی کن از حق خودت همیشه با ارامش دفاع کنی. 

همش تو خودت نباش گوشه گیر نباش با بقیه ارتباط برقرار کن. 

فکر اون پسر هم از سرت بیرون کن تموم شد و رفت. 

برو مشاور با خودت درست حرف بزن 

مشکلت نداشتن اعتماد بنفسه 

غارنشین چیه از تو اینترنت سرچ کن استایل بببین 

بعدم هر چی میگن اهمیت نده حرف مردم باد هوا است 

اعتماد بنفست رو بیشتر کن و حتما برو تراپی یا یک جلسه مشاوره بگیر