2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید

50 بازدید | 7 پست

من اصلا نمیدونم چ مرگم شده ی ترسی تو وجودمه از نگاه کردن میترسم نمیدونم چرا این طوری شدم خیلی از این ترسام حسام میترسم تو ذهنم همش میگه تو تنهایی ک از بدن خودت مشاهده گر دنیای خب این ک همه تنهان طبیعیه دیگ هر کس دید جدا داره من ک از چشمای بقیه نمیتونم دنیا رو ببینم یا اونا دید منو داشته باشن اصلا چرا میترسم 😭 خدایا من چم شده خیلی نگرانم این وسواس فکریع چ کوفتیه چیکار کنم چجوری از بین ببرمش دارم باهاش مبارزه میکنم ولی هر لحظه ک ب همه جا نگاه میکنم یا اصلا میبینم حس بد بهم میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا اینجوری بودم همش حس میکردم یکی پیشمه حس میکردم تنهام حس میکردم یه اتفاق بدی میخاد واسم بیوفته 

همش داشتم گریه میکردم داشتم دیوونه میشدم ولی یه عود روشن کن و ایات الکرسی رو بخون و ۷ بار حمد بعد روشنش کن خاموشش هم نکن بزار خودش تموم بشه 

من انجامش دادم تاثیر هم داشت 

اگه دیدی بازم نتیجه نگرفتی برو پیش یکی واست دعا درست کنه شاید از چشم مردم اینطوری شدی شایدم از یه زمین نفرین شده رد شدی و اینطوری شدی ...

من قبلا اینجوری بودم همش حس میکردم یکی پیشمه حس میکردم تنهام حس میکردم یه اتفاق بدی میخاد واسم بیوفت ...

نمیدونم ب خدا ن بابا آنقدر دعا حدیث خوندم فایده نداشته