2777
2789
عنوان

دلم لک زده برا کدو حلوایی

156 بازدید | 21 پست

تو زمستون و سرما 

لعنتی قیافشم قشنگه اخهههههههههههههههه😁

من کدوحلوایی اینطوری درست میکنم همه عاشقش میشن

کندرو به تیکه های اندازه کف دست برش میزنم یا پوست ، بعد از قسمت گوشتش میچینم کف تابه 

با نصف استکان شیره، آب لبو پخته شده ، یکمی شکر ، چوب دارچین، هل ، زنجبیل ، زعفرون و گلاب میریزم روشون و با حرارت کم اجازه میدم کامل بپزه و آبش کشیده شه 

موقع خوردن یکم پودر نارگیل یا پودر گردو میریزم روش و نوش جان😍😋

گفتم دلم خواست 

وایییییییییییییییییییی

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش کته باماستم بخورین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

چرا ؟چون خیلی گرمیجات ریختم توش؟؟؟

نه چون احتمال اسهال هست چراهرچی اومددم دستت ریختی توش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم