2777
2789
عنوان

چی شد که نی نی سایتی شدین

102 بازدید | 17 پست

سلام به همه بزرگواران ...

چی شد که عضو نی نی سایت شدین... چطور نی نی سایت رو کشف کردین.... و ازش راضی هستین یا نه.

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار یه چیزی سرچ کردم با اینجا آشنا شدم 

ولی دلیل اینکه اومدم این بود که حوصلم سر میرفت 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

خودمم یادم نمیاد چی شد که به اینجا کشیده شدم ولی با تلاش های فراوان و پشکار زیاد و حمایت های پدرو مادرم بود💁‍💁‍😅😅

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

همیشه آخر هرچیزی که تو گوگل سرچ میکردم نی نی سایت میومد دیگه میزدم روش مطالبشو می‌خوندم ثبت نام کردم 

فک کنم اون موقع سال ۹۹بود ولی نمی‌دونستم چطور عضو شم

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

سال ۹۷ که باردار بودم هر سوالی داشتم تهش میزدم نی نی سایت،بعد با خودم میگفتم اینا چجوری عضون بعد میگفتم بپرسم چجوری عضوین باز میگفتم خب اگه بپرسم ینی خودمم عضوم پس چرا بپرسم

خلاصه بعد چند سال موفق شدم بفهمم چجوری عضو شم

نخندینا بخندین قهر میکنم🫣

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ی خانومی بچه اش سقط شده بود داشت می‌گفت و من خیلی ناراحت بودم یا کاربر سنگدل داشت با حرفاش اون خانومو اذیت میکرد هیچ می‌گفت دروغ میگی و.... 

منم اعصبانی شدم عضو شدم گفتم کاش به سرت بیاد بفهمی چه دردی داره 

گفت به سر خودت بیاد

چند وقت بعد اون کاربر بچه اش سقط شد خوشحال نشدم ولی کاش یاد بگیریم انسان باشیم بفهمیم اون خانوم چقدر درد دارم خواسته تو کلمه حرف بزنه داغون ترش نکنیم 

آخرشم اون خانوم به دروغ گفت همه حرفام دروغ بود که ولش کنند از بس اذیتش میکردن و برای همیشه از سایت رفت 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂