2777
2789
عنوان

اسم برای دوقلوی خاهرم

109 بازدید | 21 پست

کوردی میخاد بزاره

پسرشو میخاد بزاره آژوان و دخترشم آگرین مد نظرشه

معنی آگرین میشه ⬅️دختر آتشین و شجاع و پر کار

و معنی اسم آژوان میشه ⬅️نام جوهی در منطقه قلع واقع در کرمانشاه

قشنگه؟ 

در ضمن کسانی هم ک میخان بیاد بگن با اسم آژوان ب یاد ( واژن میفتیم) ینی دیگ اوج بی فرهنگیشو نشون میده

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

بسیار شیک و قشنگ

از اسم اگرین خیلی خوشم میاد😍😍

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم باید خودشان از خودش بفهمه اون اسم رو قراره آدمای پیر و مسن یا لهجهدار  تلفظ کنن قرار نیست فقط خودشون بگن و ی انسان مریصی هم ممکنه مسخره کنه تلفظ هم بسیار سخت هست 

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....