2777
2789
عنوان

از وقتی با شوهر همسایمون دعوا کردم ازش میترسم راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست
شرایط چطوریه؟ اگر بخواد آسیب بزنه میتونه یا نه؟ شرایط رو بررسی کن، برای سناریوهای مختلف راه حل در ...

نه برای آسیب که نمیتونه منظورم اینه همش پایین ساختمون هست بخوام برم بیرون میبینمش و میترسم ازش اضطراب میگیرم میبینمش بحث آسیب که نه میگم چکار کنم خودم دیگه نترسم ازش

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای آسیب که نمیتونه منظورم اینه همش پایین ساختمون هست بخوام برم بیرون میبینمش و میترسم ازش اضطرا ...

اگر شوهرت ادم دهن بینی هست و ممکنه روش تاثیر بگذاره،  دیگه چیزی بهش نگو فعلا.  مگر اینکه یه چیز جدی پیش بیاد.  خودت هم بشین سبک سنگین کن ببین موضوع چقدر واقعی و چقدر از ذهن خودت هست.  شاید فکر تو باشه،  شاید هم نه.  واقعا میخواد جررری تون کنه.  شما رو در بیاره.  نمونه تو همسایه مون داشتیم.  ولی کلا این آدمها اکثرا بعد از یکبار زورآزمایی و آفتابه گرفته شدن هیکلشون،  سر جاشون میشینن.  دیگه از ذهن خودت خارج کن.  تا حساس نباشی.  تگر هم خیلی خیلی پر رو هست،  تو هم مثل خودش نگاش کن.  مثلا چشم قره یا با تمسخر.  فقط و فقط و فقط اگر اون ادامه داد.  پیش قدم نشو که شر بلند نشه.  اونم هر از گاهی.  یا وقتی که داری میری بیرون خودت رو به چیزی مشغول نشون بده.  مثلا با موبایل حرف بزن.  کلا به نظرم در درجه اول آدم حساب نکردن.  در درجه دوم تلافی کردن مثل خودش.  البته انشاالله این کارها جواب بده

اگر شوهرت ادم دهن بینی هست و ممکنه روش تاثیر بگذاره، دیگه چیزی بهش نگو فعلا. مگر اینکه یه چیز جدی ...

اره میخام آفتابه بگیرم هیکلش نمیدونم چطوری..

نه عزیزم واقعن میخاد حرص مارو دربیاره همه همسایها از دستش شاکی هستن می‌دونی من شوهرم منطقه نظامی میشینه یعنی شهرک نظامی خب ...من این همسایمون رو رفت رو مخم بعد من رفتم تو بازرسی شهرک گفتم بعد خدا نبخشه بازرسی شهرک مون چون آشنایی همسایمون بود پشت اونو گرفت حالا ارونروز این آدم خیلی خیلی خیلی پرو شده همین کارش رفته رو مخم ... شانس   گوه من بازرسی اشناش درآمد... حالا برام ی راحل بزار بخدا کل زندگیم درگیر این موجود کثیف شده همش بهش فک میکنم

اگر شوهرت ادم دهن بینی هست و ممکنه روش تاثیر بگذاره، دیگه چیزی بهش نگو فعلا. مگر اینکه یه چیز جدی ...

تو خیلی خوبی ممنون الهی خدا هرچی میخوای بهت بده

اره میخام آفتابه بگیرم هیکلش نمیدونم چطوری..نه عزیزم واقعن میخاد حرص مارو دربیاره همه همسایها از دست ...

والا چی بگم این موضوع دیگه ابعاد مختلف داره و من که به کل مسیله واقف نیستم نمیتونم کمک بدم.  همون که گفتم،  

اگر در حالت عمومی بود من خودم اونحوری عمل میکردم.  ولی منطقه ن.  ظ. امی و...  رو نمیدونم. موفق باشید. 

والا چی بگم این موضوع دیگه ابعاد مختلف داره و من که به کل مسیله واقف نیستم نمیتونم کمک بدم. همون که ...

خب در حالت عمومی من  تو چشماش نگاه کنم با پوزخند ؟

گفتم که در درجه اول ادم حساب نکن و با موبایل مشغول باش مثلا نمیبینی.  ولی اگر خیلی پر رو بود،  شما هم به نظرم مثل خودش رفتلر کن.  جلو تر نرو.  مثلا اگر اون پوز خند زد و چند بار نادیده گرفتی و نشد و ادامه داد.  شما هم مثل خودش پوزخند بزن.  حالا باز خودت میدونی،  من جنبه های مختلف موضوع شما رو نمیدونم.