2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست
موهاشو نرم کننده بزن تو حمام با شونه مخصوص شپش شونه کن تا جدا بشن

هر کار میکنم جدا نمیشن خیلی ریزن شامپو نرم کننده سس مایونز سرکه هر چی زدم جواب نداد آخرش شامپو گرفتم سیصد تومن بازم جواب نداد 😢

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ممنون گلم اخه بزور در میان میترسم زیادتر شن نتونم جلوشون بگیرم خسته شدم بخدا خودم مریضم سرما خوردم ی ...

اگه هر روز بشوری و مدام شونه کنی تخم ها میمیرن من بچه خواهرم هرسال تو مدرسه میگیره روبالشتی خیلی مهمه که تمیز باشه همین خونسردیتو حفظ کن عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هر روز بشوری و مدام شونه کنی تخم ها میمیرن من بچه خواهرم هرسال تو مدرسه میگیره روبالشتی خیلی مهم ...

الان مردن فک کنم ولی در نمیان 

اگه هر روز بشوری و مدام شونه کنی تخم ها میمیرن من بچه خواهرم هرسال تو مدرسه میگیره روبالشتی خیلی مهم ...

قربونت میترسم خودمم در گیر شم 😢من خیلی وسواس دارم خودمو میکشم 🥲 خواهرت هم گرفت ؟

توسرش تخمای سفید اگه هست اون اسمشون رشک هست که تاچندروز دیگه درمیان

اره سفیدن مثل شوره خیلی ریزن در نمیان یعنی هنوز زنده ان؟

از داروخانه اسپری دفع شپش و حشرات بگیر بعد از شستن پشم به لباس ها وکیل مدرسه و همه رختخواب بزن دیگه به هیچی نمیچسبن تا یک ماه هم ماندگاری داره .از بوی این اسپری شپش بدش میاد.

من هرساله قبل از شروع مدرسه به لباس وکیف دخترم حسابی اسپری میکنم خیلی خوبه امتحان کن