2777
2789

روزهای جمعه شبیه به کودکیست خیره به عروسک های پشت ویترین  

شبیه به بغضی که نه آمدنش ونه رفتنش به خواست تونیست!

انگاری درعزای آرزویم نشسته ام بی آنکه لباسی تیره به تن داشته باشم قلبم درتاریکی مطلق فرو رفته 

شبیه به مادری چشم انتظار تیک تاک ساعت شکنجه اییست که نیامدن کودک گمشده ام را به رخم میکشاند

غروب هایش،  وای از غروب هایش که شبیه خنجری ست که درعین گرما وصمیمیت   سرد و بی رحمانه به پشتت ضربه میزند

گویی که مرده ایی، بی انکه شیون وزاری کنند، بی آنکه مادرت گیسوهای سپیدش را روانه ی مزارت کند، یاکه بوی شیرینی حلوا حیاط را پرکند و پدر قطره های اشکش را مهمان خاک کند  گوشه ی دنج اتاقت جان داده ایی 

همه میروند   آدم ها با خاطره هایشان   غم با دلتنگی اش 

خنده با سرزندگی اش    حتی جمعه هم با غربت و غریبانگی اش میرود   همه درگذرند جز آنکه باید بگذرد وبرود!

او را انسان نه   اوراچوطنابی میبینم که به چاه افکنده شد و یوسف را بیرون اورد    اورا شبیه به جام آبی برلبان تشنه ام دراوج خستگی   خواهم دیدم

مثال او میشود برگرداندن ماهی به دریا بعد ازصیدشدن 

ناجی ها هرگز فراموش نمیشوند  هرگزنمیروند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیباست🥺

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥