2777
2789
اره ولی راستش دعوت و اینا شده🙂 ولی خب همون لباس همیشگی مهمونی رو پوشیده یه گوشه نشسته

هب منم ۱۸ سالمه تاحالا واسم پیش نیومده برای همین نپوشیدم ولی اگه اینطوریه شاید دوست نداره توب چشم باشه. اعتماد به نفس نداره. شرایطشو نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر برادر منم الان ۱۶سالشه نه می‌رقصه نه لباس مجلسی میپوشه

مذهبیه یا عادی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درست میگی🫠 شایدم این باشه نمیدونماصلا مثل بقیه دخترا نیست چیزایی که بقیه براشون عادیه رو اصلا تجربه ...

خوب چرا خانواده سخت گیرن؟مذهبیه؟اعتماد به نفس نداره؟ هزار تا دلیل می‌تونه داشته باشه

https://imgurl.ir/viewer.php?file=f416746_Screenshot_------_com.android.chrome.jpg                                      https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg        https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg.                                                                                                                        https://uploadkon.ir/uploads/b23e17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۴-۰۲-۹۷۹-com-android-chrome.jpg.                                                            https://uploadkon.ir/uploads/ace717_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۲۴-۴۴۶-com-android-chrome.jpg                                             https://uploadkon.ir/uploads/9e0317_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۴۵-۰۱۱-com-android-chrome.jpg     

درست میگی🫠 شایدم این باشه نمیدونماصلا مثل بقیه دخترا نیست چیزایی که بقیه براشون عادیه رو اصلا تجربه ...

من شده26سالم تازه دارم میرم تراپی حل کنم مشکلمو.حتی عروسی خودمم برام سخت بود برقصم

خب پس باید چیکار کنه؟دیگه نه مراسمی هست نه چیزیخانواده اش هم در این موارد ساپورتش نمیکنن

باید تا مراسمات بعدی

ی تغییر و تحولی تو خودش و ظاهرش ایجاد کنه

سرکار بره پول جمع کنه خرج خودش کنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خب مثلا تو عروسی چی میپوشهمانتوشلوار؟

بلوز شلوار و روسری که برای عید خریده بود همونو پوشیده بود

😄 تازه اصلاح صورت هم نکرده بود صورت خشک و خالی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چی بگم دیگه هر کسی یبار یه عروسی دعوت شده تو زندگیش اینکه لباس نپوشد و نرقصه یا اعتماد بنفس نداره یا حالش خوب نیست و دلش نمیخواد 

و خب نظری نمیشه داد چون باید از خودش پرسید که انتخابشه یا مجبور بوده یا کلا سلیقشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باید تا مراسمات بعدیی تغییر و تحولی تو خودش و ظاهرش ایجاد کنهسرکار بره پول جمع کنه خرج خودش کنه

اوهوم بهش میگم

فکر نکنم البته بتونه وقت و شرایطشو نداره

چی بگم دیگه هر کسی یبار یه عروسی دعوت شده تو زندگیش اینکه لباس نپوشد و نرقصه یا اعتماد بنفس نداره یا ...

درست میگید

ولی خودشم نمیدونه دقیقا چشه

انگار هم میترسه هم عذاب وجدان داره هم اعتماد به نفس کم

دختره خیلی خوشگله ها چشم ابرو خدادادی، ولی مقنعه شو میکشه تا نصف ابروهاش نگاهشو مدام عوض میکنه حس میکنم ترس زیادی داخل وجودشه

نه باباهودی پوشه مثل پسرا راه میره

😂 خدا حفظش کنه اقتضای سنشه

من شده26سالم تازه دارم میرم تراپی حل کنم مشکلمو.حتی عروسی خودمم برام سخت بود برقصم

کار خوبی میکنی عزیزم ان شاالله مشکلت حل بشه

درست میگیدولی خودشم نمیدونه دقیقا چشهانگار هم میترسه هم عذاب وجدان داره هم اعتماد به نفس کمدختره خیل ...

ترس نیست

احتمالا اعتماد به نفس نداره یا مشکل روحی ک به خودش نمیرسه

ارایش نکردن خوبه چون ارایش پوست خراب و ادم از چهره اصلیش دور میکنه

اما عدم اصلاح صورت و اینا دلیلی دیگه ای داره 

شاید کسی بهش نگفته یا بلد نیست