2777
2789
عنوان

دارم بچیزیو تجربه میکنم عجیب

102 بازدید | 12 پست

خونه مامانم ک میرم همش میشینه خوبی خواهرمو گفتن اره فلانه همینجوره درصورتی ک خواهرم وقتی میره دس ب سیا سفید نمیزنه فقط سرجاش میشینه حالا من دوتا بچه دارم همش بدوبدو همش با تندی باهام صحبت میکنع همش میگه خواهرت طفلگ خستس بااینکه بجه نداره شوهرم ماموریت چین هستش بعد خواهرم شوهرش میرن تفریح یا داداشم زنش هیجی نمیگه اما خو ناخوشیاشو میاد میگه فک میکنه من چششون میزنم ک با همسراشون بیرونن ولی برام دعاکنین وقتی اومد شوهرم همه جوره جبران کنه برام سرم بالاببرم جلو همین مادرم ک همش میخاد تخریبم کنه خیلی تنهام دردایی میکشم نمیتونم ب هیجکس بگم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهام عادت دارن تاوقتی برمیگردم خونه برام دیرمیگذزه

خب نبرشون!

یه سرگرمی پیدا کن توی خونه بمونن یا حداقل پارک و خانه بازی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این دخترم دس برمیداره گاهی دلم میخاد بزنمش بلکه دیگ نگف

هرچی میخاد بگه یه هفته که گریه کنه و تو اهمیت ندی از سرش می‌افته با چیزای دیگه شهربازی و بازار و اینا سرگرمشون کن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!