2777
2789
عنوان

موقع زایمان تو ساک بیمارستانم چیا بزارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 47 پست

ببین توی بیمارستان به من یه ساک دادن توش پد بود و یکی دوتایی مای بی بی و...

اما خودم دمپایی ،پتوی بچه،شورت یکبار مصرف،بازهم پد ،دودست لباس یکی معمولی یکی سرهمی خوشگل برای خونه اوردنش ،روزی که شوهرم اومد دنبالم کریر اورد،اگه سزارینی هستی دامن که راحت بتونی از بالا تنت کنی،و یه دست لباس خوب برای خودت 

من 2تا ساک بردم😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

بقیه وسایل بماند ولی از من به شما نصیحت ترنجبین با خودت ببر که اگر یه موقع شیرت کم بود و نی نی سیر نشد بهش بدی از خودم نمیگم تو کتاب ابن سینا نوشته اینجوری اگه یه مپقع زردی چیزی هم داشته باشه برطرف میشه اصلا هم نترس هیچ ضرری واسه نی نی نداره شیرینم هست قند بدنشو تامین میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شیشه شیر(خوب شد بردم اصلا تا3 روز یه قطره شیر هم نداشتم)تلاش میکردم بخوره از11 که به دنیا اومد تا11 شب ولی گشنه موند دکتر گفت شیر خشک بده قند خونش نیفته

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
میگم این پتوهای بیمارستان که بچه رو توش میزارن تمیزه؟؟؟ نمیشه با خودمون پتو ببریم تو اتاق عمل؟؟

پتو نمیذارن عزیز یه پارچه یکبار مصرف که دور بچه میذارن .بستگی به بیمارستان داره بعضی ها همون لحظه سری میرن از همراه ساک لباس تحویل میگیرن بعضی بیمارستانها میارن بچه رو با کالسکه بیرون همراه با یکی از همراه ها میرن اتاق مخصوص لباس نوزاد😊

من هیچی نبردم نه برای خودم نه نی نی  بیمارستان همه چیزداد  پوشکم پمپرز دادحتی  دست ...

بستگی به خوده بیمار داره میپرسن ساک نوزاد و ساک بیمار میخوای یا نه

که البته هزینه جدا داره

اگه خصوصی میری لباس واسه بچه اصلا نبر

فقط واسه خودت نوار بهداشتی 

واسه نی نی پمبرز

واسه خودتم یه لباس خوشگل با کیف لوازم آرایش فقط زیاد آرایش نکن چشمت میکنن

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

عزیزم ایشالله زایمان خوبی داشته باشی،وسیله که یا بیمارستان میده یاشوهرت میره میگیره به نظرمن همراه خوب ببر که بتونه کاراتو انجام بده...

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای